Copilă de 3 ani, moartă după ce a căzut într-o oală cu mâncare. Bucătarul asculta muzică la căști și nu i-a auzit țipetele!

Publicat: 04/02/2020 | 15:31

O copilă de 3 ani din India a avut parte de cel mai șocant sfârșit! Fetița a căzut într-o oală cu mâncare și totul s-a întâmplat chiar în apropierea bucătarului, la o școală. Cu toate acestea, bărbatul nu a putut să o salveze pe micuță, deoarece asculta muzică la căști și nu i-a auzit țipetele. 

O fetiță de 3 ani a avut parte de cea mai cumplită moarte. Copila a căzut într-o oală cu curry, preparat pe care îl pregătea un bucătar, la școală. Potrivit presei internaționale, sfârșitul fetiței a fost unul tragic, aceasta fiind pur și simplu arsă de vie. Totul a avut loc la o școală din Mirzapur, Uttar Pradesh, India și deși bucătarul putea să o salveze, acesta nu a auzit țipetele micuței, pentru că asculta muzică la căști.

Daily Mail informează că cel care a văzut scenele îngrozitoare a fost chiar fratele fetiței de numai 3 ani, care a alertat bucătarul neglijent. Copila a fost transportată de urgență la spital, dar a murit la scurt timp, din cauza arsurilor severe.

În urma celor întâmplate, poliția a demarat o anchetă, iar directorul școlii respective a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată, mai informează sursa citată.

„Vom face toate cercetările necesare pentru a face lumină în acest caz. Vor fi luate măsuri. Am fost de altfel informat că fetiţa nu aparţinea şcolii, nu era elevă a instituţiei în cauză”, a mărturisit un ofițer de poliție.