Copil de șase ani s-a pierdut în pădure! Micuțul plecase la cules de ciuperci cu mama lui

Publicat: 20/06/2021 | 15:50

A fost dată alerta în Argeș, după ce o mamă a anunțat că fiul ei s-a pierdut în pădure. Autoritățile au demarat imediat căutările, iar cel mic a fost găsit după câteva ore.

Băiatul și mama au mers duminică într-o pădure de la marginea localității Bogați, Argeș, să culeagă ciuperci. Însă, cel mic s-a depărtat de mama sa și s-a rătăcit. (CITEȘTE ȘI: FOST CONCURENT ”CHEFI LA CUȚITE”, DE NEGĂSIT! MIHAI CSILLAG A DISPĂRUT DE 3 LUNI, IAR MAMA LUI A FĂCUT UN APEL DISPERAT PE FACEBOOK)

Când a văzut că fiul ei a dispărut femeia a cerut ajutor la 112. Polițiștii au intervenit și preț de câteva ore l-au căutat pe băiat. Din fericire, copilul a fost găsit la marginea unui drum forestier, teafăr. Băiatul a fost evaluat apoi de un echipaj SMURD.

 „Astăzi, 20 iunie a.c., în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi, de către o femeie din localitatea Bogaţi, despre faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, cu care se afla în pădurea din zona Morave, la cules de ciuperci, s-ar fi rătăcit. Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, care au efectuat verificări în zona indicată”, au precizat polițiștii argeșeni.

(VEZI ȘI: UN TÂNĂR DE 34 DE ANI A DISPĂRUT DIN SPITAL! FAMILIA A ALERTAT AUTORITĂȚILE. L-AȚI VĂZUT?)