Controlorul din tren, din nou în atenția tuturor. Cum a salvat omul un vagon de la incendiu

Publicat: 06/03/2021 | 10:52

Controlorul care a fost făcut renumit de către un călător, în Iași, este din nou în centrul atenției. După ce a dat dovada că este un angajat foarte atent cu oamenii din vagoanele trenului, omul a făcut un gest nemaipomenit: a salvat de la incendiu un întreg vagon.

„Oameni buni, tocmai mi s-a dovedit cât de mică este lumea!

Domnul Dan Tat, CFRistul despre care am postat în urmă cu ceva timp, a fost șef de tren chiar pe ruta pe care o parcurgeam. Amândoi ne-am recunoscut după primul contact vizual.

Printre altele, Dan mi-a povestit despre cum a salvat un vagon de la incendiu, dar și multe alte lucruri impresionante pe care le-a făcut pentru binele călătorilor, din postura sa. În același timp, mi-a spus și despre supărările pe care le are față de sistem.

Vă spun cu toată sinceritatea că dacă toți controlorii ar avea grijă de călători așa cum o face acest om, CFRul ar fi fost departe.

Trebuie să ne mobilizăm și să promovăm asemenea oameni care aduc onoare României! Cred că e un lucru esențial într-o lume în care reperele morale sunt din ce în ce mai puține.”, a spus Alin Popoviciu pe Facebook.