Continuă scandalul! Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida: „Adevărul…”

Publicat: 23/06/2020 | 10:03

După demisia de la Acces Direct, Emily Burghelea este decisă să facă orice pentru a demonstra că varianta sa este cea reală a poveștii de la Antena 1. Fosta asistentă a transmis un mesaj cu subînțeles pentru Mirela Vaida, dar și pentru toți cei care au aruncat vorbe urâte la adresa ei, susținând o minciună.

Emily Burghelea este pregătită să facă orice pentru a le deschide oamenilor ochii, cu privire la emisiunea Acces Direct. De când și-a dat demisia din Antena 1, fosta asistentă a adus acuze grave emisiei, spunând că se mușamalizează violențele la care o supune Viorel, pe Vulpița. De asemenea, acesta este și motivul pentru care blondina le-a pus demisia pe masă șefilor din Antenă.

NU RATA – EMILY BURGHELEA A FUGIT DE LA ANTENA 1 DIRECT LA MARE. IMAGINILE CARE AU ÎNCINS ATMOSFERA DE PE PLAJĂ. FOTO&VIDEO

Acum, Emily și-a luat o vacanță pe cinste și a plecat departe de tot haosul care o înconjoară de mai bine de o săptămână. Degajată și mereu în contact cu fanii săi, Emily Burghelea le-a transmis acestora un mesaj inedit pe contul ei de Instagram, într-o manieră la fel de inedită.

Mai exact, Emily a îmbrăcat un tricou cu un mesaj pe cinste, pe care îl dedică celor din Antena 1, în frunte cu Mirela Vaida, cea care a făcut-o praf pe fosta asistentă, după ce și-a dat demisia în direct și s-au închis camerele.

„Adevărul este scump! Daca trebuie sa platesc ca am spus adevarul… eu o sa platesc! Ne vedem in instanta. Am plecat in vacanta. V-am pupat!” a scris Emily, pe Instagramul său.

Emily Burghelea a plecat în vacanță, după demisia din Antena 1

Emily Burghelea a câștigat simpatia românilor, după ce a demascat Acces Direct

Demisia lui Emily Burghelea de la Acces Direct a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că în urma acesteia, blondina a făcut dezvăluiri șocante despre emisiune.

CITEȘTE ȘI – EMILY BURGHELEA, ÎN PRAGUL DEPRESIEI DIN CAUZA SCANDALULUI DE LA ACCES DIRECT? CE FACE FOSTA ASISTENTĂ TV PENTRU A DEPĂȘI MOMENTELE GRELE

Șefilor din Antena 1 nu le-a picat deloc bine faptul că Emily a decis să spună adevărul despre agresiunile la care o supune Viorel pe Vulpița, însă se poate bucura acum de aprecierea românilor care cred că aceasta are dreptate și că tot ceea ce se întâmplă la Acces Direct este, de fapt, manipularea celor doi soți din Blăgești.