Continuă scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu: „Dacă îți dau două, te distrug!”

Publicat: 31/01/2020 | 12:43

Scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu se anunță unul cu mai multe episoade. Cele două concurente prezente în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” nu se lasă, cu una, cu două, așa că fiecare zi aduce noi surprize ”contondente” la nivel verbal. Cel puțin deocamdată…

În urma unor reproșuri făcute de Andreea Tonciu, Maria Ilioiu a reacționat. Ieri, spre exemplu, a postat un mesaj pe care l-a primit din partea unei internaute. Bineînțeles, săgețile au zburat către Andreea Tonciu.

“Ești mult prea educată pentru acea femeie, care nu știe altceva decât să jignească. Sincer, îți apreciez răbdarea și calmitatea de care dai dovadă. Nu înțeleg de ce primești mereu reproșuri că tu ai ceva de comentat la fiecare concurentă, atât timp cât la fiecare concurentă ți se solicită să comentezi. Una peste alta, ești minunată”, i-a scris respectiva internaută Mariei Ilioiu.

Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, în plin ”război” mediatic

Războiul… merge mai departe

Maria Ilioiu i-a dedicat și o melodie Andreei Tonciu, semn clar că situația tensionată nu se va încheia prea curând. Iar versurile respectivei melodii sunt sugestive, unul dintre ele transmițând un mesaj tranșant – ”Știi că sunt răbunătoare”. Bineînțeles, atacurile au continuat și de o parte, și de cealaltă.

”Ori își cere scuze și mă opresc ori o să-i pară rău că nu s-a pus cu cine trebuie! Eu îți dau două vorbe și te distrug!”, a spus Maria Ilioiu. Iar Andreea Tonciu a avut o replică pe măsură, spre amuzamentul telespectatorilor. ”Ești o mincinoasă! O să-ți crească nasul la fel de mare cum l-am avut eu!”, a fost replica acidă a Andreei. Cum războiul este departe de a fi încheiat, toți cei care urmăresc emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” se întrebă, acum, ce va mai urma la nivel declarativ.