Continuă scandalul! Abi Talent, un nou atac sub centură la adresa lui Alex Velea: „Dragostea se face în…”

Publicat: 06/01/2020 | 14:37

Așa cum era de așteptat, scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea continuă cu un nou episod. După ce amândoi și-au aruncat ”săgeți” otrăvite în mediul online, Abi Talent iese din nou la rampă, pe pagina sa de Instagram. Puștiul-fenomen s-a decis să nu mai scrie mesaje, așa că a recurs la o altă metodă prin care să-l ridiculizeze pe Alex Velea. 

Abi Talent s-a filmat în timp ce… maimuțărește piesa ”Minim doi” a lui Alex Velea. Artistul nu spune ceva jignitor, nu ține vreun discurs pe la jumătatea filmării și nici nu a ținut în mânecă vreo surpriză de final. Pur și simplu, mimează că interpretează piesa lui Velea, iar atacul direct nu poate fi pus la îndoială. Bineînțeles, toți cei care urmăresc ”războiul” așteaptă, acum, reacția lui Alex Velea. Poate chiar o reinterpretare a faimoasei piese – 22 de milioane de vizualizări – ”Papucii Gucci”, piesă cântată de Abi Talent.

Ce-a spus Velea despre Abi Talent

După ce Abi Talent l-a atacat fără milă, Alex Velea nu a suportat afrontul și a reacționat. L-a făcut ”papițoi” pe Abi Talent, iar suplimentar l-a numit ”Laby”. Dar nu s-a oprit aici, ci a continuat spunând că, inițial, atunci când l-a întâlnit pe adversar la mall, a crezut că acesta a venit pentru avinde… semințe sau telefoane.

”Când l-am văzut la cinema pe papițoiu’ ăsta închipuit de Laby, am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane. Am zis că s-a zgârcit Selly și nu a mai dat banii de clovn. Da’ l-a luat p-ăsta regal. Regele măscăricilor”, a scris Alex Velea pe pagina sa de Instagram. ”Tot insiști cu fashion-ul ăsta care ție ți-e străin definitiv. Nu te ajută nici trupu’ nici mecla. Nu te uiți că porți hainele și accesoriile mele din 2017? Și alea luate de când au băgat reduceri? DAU MODA de când te încălțai cu fesu’ vtm”, a continuat Velea.

Alex Velea, ironic, a scris că îl ”compătimește” pe Abi Talent, având în vedere că acesta nutrend este educat. ”Dacă erai mai educat și știai când să îți păstrezi modestia și când să aplici tupeul ăsta de garoi, nu luai paharu’ ăla în față și îți rămânea și urechea intactă. Mi-e milă de tine”, a mai spus Alex Velea.