Consiliu de urgență la Survivor România! Ce se întâmplă cu Războinicii și Faimoșii. „Am o veste extrem de importantă”

Publicat: 15/04/2021 | 14:01

În această seară, în cadrul emisiunii Survivor România, va avea loc un Consiliu de urgență. Situația este tensionat, iar Daniel Pavel va face un anunț important.

Consiliul de urgență se întrunește, iar Daniel Pavel îi convoacă pe Faimosi și pe Războinici pentru a-i informa ca unul dintre aceștia va părăsi competiția. Vestea va atrage numeroase reacții, iar unii dintre concurenți își vor da masca jos. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI SURPRINZĂTOARE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA! ALIN SĂLĂJEAN A RECUNOSCUT CĂ A FURAT MÂNCARE.)

„Ne aflam la consiliul de urgenta, de la Survivor Romania. Am o veste extrem de importanta de comunicat, în aceasta seara ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi ”, a anunțat Daniel Pavel.

Eliminarea va stârni numeroase reacții, iar mulți dintre concurenți vor începe să renunțe la diplomație și o să spună lucrurilor pe nume.

Ceartă între Războincie

Tabăra Războinicilor a fost aprinsă de conflictul dintre noile concurente. Între Maria Chițu și Vera Miron a izbucnit o ceartă serioasă, care s-a lăsat cu amenințări. Cele două au început scabdalul în fața camerelor, iar apele s-au liniștit cu greu.

Totul a pornit de la faptul că Vera Miron a așezat o parte din lucrurile Mariei Chițu, iar aceasta a fost deranjată, voia să stea, să se odihnească. Între cele două concurente noi a avut loc un schimb dur de replici. (VEZI ȘI: SCANDAL LA SURVIVOR ROMÂNIA. JADOR ȘI ZANNI ȘI-AU ARUNCAT VORBE GRELE: ”AI PRINS GLAS CĂ EȘTI FAVORIT”)

„Tu, nebuno, spune mersi că îți fac curat. Nu, dar eu o iau la bătaie. Dacă mai face așa, o bat. (…) Ea nu știu de ce a venit la Survivor.”, a spus Vera.

„Ai un limbaj…(…) Eu pur și simplu voiam să stau, să mă relaxez.”, a replicat Maria

 

Sursa foto: captură Kanal D