Connect-R, naș de botez fără Misha! Cine i-a fost alături la botezul fetiței lui Jimmy Dub

Publicat: 24/02/2020 | 20:20

Recent, Jimmy Dub și-a creștinat fetița. La eveniment au fost prezente mai multe nume din showbiz-ul românesc. Nașul de botez a celei mici a fost Connect-R. Deși după despărțire artistul a rămas în relații bune cu Misha, a ales să își asume rolul de părinte spiritual singur. Alături de el a fost o bună prietena a soției lui Jimmy Dub.

Jimmy Dub și soția lui Monica au pus la punct toate detaliile pentru marele eveniment de acum mult timp. Slujba de creștinare a avut loc duminică pentru ca toți invitații să poată ajunge. Alături de proaspeții părinți au stat în permanență nașii de botze.

„Naş va fi domnul prieten Connect-R şi cea mai bună prietenă a Monicăi, Vanessa. Am zis să fie un mix frumos (…). Ne ştim de peste 10 ani de zile şi cred că e cel mai în măsură ca să fie naş”, a declarat Jimmy Dub, acum ceva timp.

Connect-R a ajuns la biserică cu mult timp înainte de ceremonie și și-a luat rolul de părinte spiritual în primire. Cât timp artistul se afla la ceremonia de botez, Misha și Maya, fetița lor, au fost să vizioneze un spectacol de circ.

De ce s-a destrămat relația lui Connecte-R

Connect-R și Misha s-au despărțit oficial în 2018, după patru ani de căsnicie. Se pare că unul dintre motivele despărțirii a fost boala fetiței lor. „Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat”, spunea Connect-R în august 2018.