Connect-R, mesaj emoționant pentru mama sa: ”Și erau cam 8 pe la părinți, dar una în toate cele , dar …”

Publicat: 15/01/2020 | 17:17

Mama lui Connect-R a împlinit, miercuri, 58 de ani, iar artistul a scris un mesaj emoționant pe Instagram, în care-i mulțumește celei care i-a dat viață.

Connect-R a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de mama lui, iar în deschidere a scris mesajul: ”Și erau cam 8 pe la părinți, dar una în toate cele , dar azi e ziua mamei mele!!! La mulți an Generale!! Te iubesc!! și n-am cum niciodată să-ți mulțumesc pt tot ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”.

Connect-R, dezvăluiri despre Misha la trei ani de la divorț

Au divorțat, dar au rămas prieteni buni. Connect-R și Misha au petrecut împreună vacanța de vară, iar acum cei doi colaborează împreună și pe plan muzical. Artistul a mărturisit că în relația de familie dintre el și fosta lui soție, Misha a fost cea care a făcut cele mai multe sacrificii.

„Misha a făcut cele mai multe sacrificii. Eu am fost vânătorul, cel care a adus mâncare acasă. Sunt un tată normal. Bineînteles, cum să spun,s-a şi dovedit de-alungul timpului că dintr-un vânzător de ziare, m-am transformat în artist. E minunat să crezi, e minunat să îţi pui dorinţe, să le arunci în univers şi de acolo să vină înapoi”, a declarat Connect-R la Antena Stars.

Mihaela Mihalache (Misha) și Ștefan Mihalache (Connect-R) s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar aproximativ un an mai târziu și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014, când s-a născut fiica lor, Maya.

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret în 2016. “Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!”, a fost anunțul cântărețul pe Instagram și Facebook.

Misha: ”Eu tot divorțată sunt!”

La câteva săptămâni după ce Misha a făcut o declarație tranșantă despre adevărata relație pe care o are cu fostul soț, Connect-R i-a transmis un mesaj emoționant. A publicat o poză cu fiica lor, Maya, iar la descriere și-a arătat recunoștința pentru Providență, dar și pentru sacrificiile făcute de Misha.

“Sunt atât de recunoscător Cerului pentru că văd cum crești, văd cum începi să ai părerile tale, când văd că sacrificiile mamei tale, dar și puținele eforturi din partea «nevrednicuiui» tău tată, încep să rodească!! Mulțumesc, Doamne”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

”Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie OK, după cum vedeţi”, a rezolvat cazul Misha.