Connect-R, în război cu Alex Velea? Replica tăioasă postată de artist. „Când un frate te fură, dojenește-l”

Publicat: 04/03/2021 | 17:41

Se pare că „războiul” dintre Connect-R și Alex Velea încă nu s-a încheiat, iar cei doi mai au unele lucruri de împărțit. Cel puțin așa pare în urma unei postări pe cate fostul soț al Mishei a făcut-o în mediul online.

Recent, Connect-R a făcut o postare destul de acidă pe contul său de Instagram, care i-a pus pe gânduri pe internauți și i-a făcut să se gândească la faptul că persoana vizată este chiar Alex Velea. În urmă cu ceva timp Connect-R și Alex Velea au avut câteva lucruri de împărțit, iar așa zisul „război” dintre cei doi a plecat de la o piesă, după ce unul dintre cei doi artiști ar fi cântat-o la un eveniment, fără ca să-i fie oferit acordul celuilalt înainte.

De atunci, lucrurile nu au fost prea roz între cei doi, iar acum Connect-R i-a surprins pe toți cu postarea sa. În mesajul publicat acesta vorbește despre trădare și cum poate să vină și chiar din partea unor persoane extrem de apropiate. (CITEȘTE ȘI: CONNECT-R, ATAC LA ADRESA LUI ALEX VELEA: „VREAU SĂ VĂD CĂ PÂNĂ MÂINE POȚI SĂ FACI SENZAȚIE ȘI CU CE AI IN STILOU”)

 „Când un frate te fură, dojenește-l, dar într-un final iartă-l! Și nu-i mai da voie să facă iar un păcat (stai treaz)”, este mesajul scris de Connect-R, la InstaStory.

Ruptură definitivă între Connect-R și Alex Velea?

Nu este pentru prima dată când fanii observă că artiștii nu mai sunt apropiați. În urmă cu ceva timp, Connect-R a vorbit despre trendul muzical în România și a criticat artiștii are au renunțat la calea lor, la genul de muzică pe care îl reprezentau și au început să colaboreze cu diverși maneliști. (VEZI ȘI: L-A LĂSAT PE VELEA ȘI A LUAT-O PE ANTONIA. CE A PUTUT SĂ SPUNĂ CONNECT-R DESPRE ARTISTĂ)

În această categorie este inclus și Alex Velea, iar asta a fost o dezamăgire pentru Connect-R. Mai mult, întrebat de fani când va mai scoate o piesă împreună cu Alex Velea, Connect-R a răspuns că nu o să mai existe niciodată o colaborare între ei.

„Niciodată! Și totuși, niciodată să nu spui niciodată. (…) Drumuri diferite… Nu mai aștepta! Că nu are rost”, a spus artistul.