Connect-R a transmis un mesaj emoționant în Vinerea Mare. „Astăzi nu e despre viruși. Azi e despre Iisus!”

Publicat: 17/04/2020 | 23:23

În una dintre cele mai triste zile din religia creștină, în Vinerea Mare, Connect-R a transmis prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj  emoționat pentru fanii săi, pe care i-a îndemnat să se oprească puțin și să se gândească la Iisus.

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători pentru români, în fiecare an toată lumea se aduna în jurul mesei și sărbătorea Învierea lui Iisus. Însă, în acest an Sărbătorile Pascale au suferit unele modificări din cauza epidemie de coronavirus.  Credincioșii nu mai au voie să meargă la biserică în noaptea de Înviere, iar mesele mari și vizitele au fost și ele interzise. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS, CONNECT-R A RĂBUFNIT LA ADRESA BĂTRÂNILOR: “CEI CE SE PRESUPUN A FI MAI ÎNȚELEPȚI…”)

În acest context, Connect-R a ținut să transmită un mesaj fanilor lui. Artistul a atras atenția asupra faptului că toată lume se concentrează pe problemele actule și se agită fără sens, uitând despre ce este cu adevărat această sărbătoare. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A LUI CONNECT-R, ÎNCHISĂ ÎN CASĂ DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS. A CERUT AJUTORUL FANILOR!)

Cântărețul a post pe contul personal de Instagram o imagine impresionantă, unde erau câteva rânduri despre Dumnezeu.

„Când genunchii ating pământul, inima atinge cerul. Nu-i spune lui Dumnezeu cât e de mare furtuna, ci spune-i furtunii cât e de mare Dumnezeu”, scrie în imaginea postată de artist.

Connect-R a însoțit fotografia de câteva cuvinte din parte lui, prin care a atras atenția oamenilor că Vinerea Marea este o zi în care trebuie să se roage și atât.

„Astăzi nu e despre viruși, nu e despre politică! Azi e despre Iisus! Să ne rugăm unul pentru celălalt în Vinerea Mare a Paștelui!!”, a scris Connect-R pe Instagram.