Connect-R a pățit-o grav în Italia. Artistul a cerut ajutorul oficialilor de la Consulatul României la Bologna. Informații exclusive

Publicat: 27/12/2019 | 15:27

Aflat în Italia, unde a avut de onorat câteva concerte, Connect-R a pățit-o grav. Artistul a cerut ajutorul oficialilor de la Consulatul României la Bologna, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă informații exclusive despre ceea ce i s-a întâmplat la aproape două mii de kilometri distanță de România.

Citește și: Connect-R și Misha formează din nou un cuplu și noi avem dovada

Connect-R a pățit-o grav în Italia și a cerut ajutorul la Consulatul României la Bologna

În vârstă de 37 de ani, Connect-R a susținut înainte de Crăciun mai multe spectacole în Italia. Într-una dintre zile, carismaticul cântăreț și-a pierdut actele și a mers de urgență la Consulatul General al României la Bologna ca să își refacă documentele. Un martor a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că l-a văzut pe artist vizibil îngrijorat pentru situația în care s-a aflat.

Contactat azi de jurnaliștii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Connect-R nu a putut fi găsit la telefon ca să ofere amănunte despre experiența delicată prin care a trecut. Pe de altă parte, astăzi, puțin după ora 15:00 el a făcut public un mesaj pe rețelele de socializare, unde a anunțat că a fost amânată difuzarea spectacolului impresionant susținut în vară la Sala Palatului din București. Acesta trebuia să ruleze azi, de la 18:00.

Citește și: Connect-R, mesaj emoționant pentru fosta soție, Misha. Ce i-a declarat artistul public

“Din cauza unor probleme tehnice, difuzarea concertului de la Sala Palatului va fi amânata! Mii de scuze ????????”, a scris Connect-R pe Facebook și Instagram.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret din 2016. “Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divort. 2 ani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat”, a scris cântărețul pe Instagram și Facebook în vara anului trecut.