Connect-R a făcut senzație la Chefi la Cuțite cu un desert creat de la zero de el: “Se numește tortul săracului, aveam vreo 11 ani când l-am inventat”. Cum au reacționat jurații după ce au gustat | VIDEO

Publicat: 03/03/2021 | 08:17

Connect-R a făcut senzație la “Chefi la cuțite” cu un desert creat de la zero de el și, potrivit declarațiilor sale, rețeta a fost realizată pe când era doar un copil. Talentatul artist a venit la concursul culinar, pentru că fetița sa, Maya, a insistat ca el să participe. Jurații emisiunii de la Antena 1 au fost cuceriți de savoarea tortului și, la final, l-au răsplătit cu acel cuțit de argint.

Connect-R a pregătit tortul săracului la “Chefi la cuțite”

În vârstă de 38 de ani, Connect-R a venit singur la show-ul prezentat de Gina Pistol, căreia i-a mărturisit motivele emoționante pentru care a decis să facă acest pas.

“Am venit că m-a zăpăcit fii-mea. M-a tot întrebat când mergem la «Chefi la cuțite» . E o poveste întreagă, dar când am venit la testarea COVIDși a văzut că îmi bagă bețișorul pe nas a zis că nu mai vrea la «Chefi la cuțite», că vrea acasă. Dar m-a întrebat dacă pot să îi aduc cuțitul de aur. Păi, aș fii cel mai tare tătic, m-aș scoate pentru tot anul! Eu cred că chefii o să fie surprinși”, a declarat cântărețul în timp ce pregătea desertul copilăriei sale.

Ulterior, Connect-R a dezvăluit că rețeta tortului a creat-o în urmă cu 27 de ani și a explicat de ce a ales să-i dea acel nume preparatului.

“Se numește tortul săracului, e inventat de mine și pe vremea aia era cel mai sărac, aveam vreo 11 ani. E un preparat cu patru ingrediente. Taică-miu lucre atunci la o cofetărie, era tinichigiu și lucra acolo, la clădirea respective. Și, ca tot românul de pe vremea comunismului, se descurca așa cum putea. Și mai venea acasă cu biscuiți populari, cacao și zahăr. Și am făcut într-o zi treaba asta și am făcut tortul ăsta. Când ești copil crezi tot cee ace faci și iese. Acum nu știu dacă o să iasă la fel de bun, dar eu sper că da”, a mai povestit fostul soț al Mishei.

Nu rata: Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea: “Vreau să văd că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai in Stilou”

Florin Dumitrescu este fan Connect-R: Te apreciez mult, ți-am furat mișcările de dans

Chef Sorin Bontea a făcut o magie, motiv pentru care colegii săi au primit cloșurile cu farfurii goale, iar el, farfuria cu tortul de biscuiți.

“Lasă că vă spun eu ce e, după ce gust. E nasol rău, știi cât e de prost, nu ai mâncat așa nasoleală de când ești tu. E nasol”, a glumit Sorin Bontea, glumind cu ceilalți doi jurați ca să poată avea parte de cât mai mult desert.

Vezi și: EXCLUSIV | L-am filmat pe tatăl lui Connect-R înainte de vizita la medic. A dat un concert spontan pe stradă, în italiană

Cei trei chefi de la Antena 1 au presupus că rețeta a fost gătită de o copilă de zece ani, astfel că surpriza a fost uriașă în clipa în care Connect-R și-a făcut apariția în platou. La scurt timp după ce a pășit spre jurați, Florin Dumitrescu a mărturisit că este un mare fan al ultimei piese pe care artistul a lansat-o și care se numește “Înapoi la zero”.

“Te apreciez mult, te știu din 2004, ți-am furat mișcările de dans și am făcut senzație când eram puștan”, a declarat Florin Dumitrescu, fan al celebrului artist.

A urmat un dialog savuros între cântăreț și jurații de la “Chefi la cuțite”, care, la final, i-au oferit cuțitul de argint, ce se acordă prietenilor și invitaților speciali.

Descoperă și: Connect-R și Misha au mai dat o șansă poveștii lor de iubire? Detaliile dintr-o filmare “i-au trădat” pe cei doi și au atras atenția tuturor | FOTO

Sursa foto: captură video Antena 1