Confruntări violente în Codlea! Doi polițiști au fost grav răniți și transportați la spital

Publicat: 21/04/2020 | 00:00

Confruntări violente în Codlea! Doi polițiști au fost grav răniți și transportați la spital.

Doi polițiști locali sunt grav răniți după ce au fost loviți cu lopețile în cap de romi. Polițiștii au intervenit să-i despartă pe romii care au început să se bată în plină stradă, anunță brasovstiri.ro.

La fața locului au fost trimie mai multe echipaje de poliție, dar și jandarmii. Polițiștii locali au ajuns primii și au încercat să-i despartă pe romi. Trei indivizi au fost ridicați de la fața locului și au fost duși la secția de poliție pentru audieri.

Cei doi răniți au fost scoși de un coleg de la locul confruntării. Conflictul a fost aplanat, iar trupele speciale solicitate să intervină patrulează pe străzi.

”La data de 20 aprilie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Codlea, jud. Brașov, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, jandarmi și polițiști locali. Incidentul a fost aplanat. Cercetările sunt în curs de desfășurare”, potrivit IPJ Brașov.