Conflict violent între două bande de interlopi la Constanța, după o urmărire în trafic

Publicat: 10/12/2020 | 07:15

Un conflict violent a avut loc la Constanța, unde două bande de interlopi s-au luat la bătaie. Nu înainte de a se urmări ca-n filme în trafic pe străzile orașului de pe litoral.

Scandalul a izbucnit pe străzile din orașul de pe litoral, între două bande de interlopi care au avut ceva de împărțit. Astfel, membrii acestora s-au urmărit pe străzile Constanței, apoi s-au luat la bătaie. Din primele informaţii, poliţiştii au ajuns la concluzia că un autoturism în care se aflau doi oameni a fost blocat de alte două mașini în care s-ar fi aflat zece bărbaţi. După ce au blocat autoturismul, aceştia i-au bătut zdravăn pe cei doi ocupanţi, printre care şi un minor de 16 ani. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A FOLOSIT “ÎMPĂRATUL INTERLOPILOR” DE PROGRAMAREA LA COAFOR A IUBITEI CA SĂ SCAPE DE ARESTARE + CARE A FOST CONTRIBUȚIA LUI “CIOCATE” ÎN MEGA-DOSARUL DROGURILOR)

Conflict violent între două bande de interlopi la Constanța, după o urmărire în trafic

În cele din urmă răniţii au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Judetean Constanţa. Victimele au suferit traumatisme la mâini și picioare. Atacatorii au folosit obiecte contondente, cel mai probabil bâte, cu ajutorul cărora au distrus parţial şi autoturismul, potrivit Digi24.ro. (VEZI AICI: CE INTERLOPI L-AU TURNAT, DE FAPT, PE ALEX BODI. UN FOST LUPTĂTOR CUNOSCUT DIN LEGIUNEA STRĂINĂ FACE DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE)

După incidentele din Constanța, atacatorii au fugit iar acum sunt căutați de organele de poliție. O versiune a unuia dintre cei implicați în incident este că agresorii ar fi confundat oamenii din mașina pe care au urmărit-o.