Confesiunile unei soții: ”Într-o seară, când soțul meu era plecat, cumnata mea m-a invitat la ea. La un moment dat, a venit foarte aproape de mine și…”

Publicat: 22/12/2019 | 08:16

O tânără soție, cu probleme în căsnicie, s-a confesat unui specialist. Femeia a vorbit despre neliniștile pe care le avea și a luat o decizie radicală.

„Sora soțului m-a sărutat la nunta noastră și m-am trezit că am sentimente pe care nu le-am mai avut niciodată. Sunt confuză acum asupra a ceea ce înseamnă sexualitatea mea. Am 27 de ani, iar soțul meu are 28 de ani. Ieșeam împreună de patru ani înainte de mult planificata noastră nuntă. A fost o zi fabuloasă.

Sora mea, două prietene și cumnata mea mi-au fost domnișoare de onoare. M-am înțeles bine mereu cu surorile sale, care au au în jur de 30 de ani. Când era gata, m-a îmbrățișat, am pupat-o pe obraz și ea a încercat să mă sărute pe buze.

Am fost smulsă de evenimente și nu am apucat să mă mai gândesc la asta în vâltoarea zilei. Odată ce m-am calmat însă nu m-am putut gândi decât la acel sărut. Într-o noapte când soțul meu era plecat, am sunat-o. M-a invitat la o cafea și i-am spus că m-am tot gândit la ea. M-a luat aproape și m-a sărutat de-a dreptul de această dată. A fost magic și am sfârșit prin a face dragoste.

Acum asta a devenit ceva obișnuit și sunt atât de subjugată fizic de ea, deși nu am sentimente față de ea. Ambele știm că e doar sex. Cum nu puteam să-i ascund acest lucru soțului meu, i-am spus totul. A fost cât se poate de înțelegător, mi-a spus că și el mă înșela cu o colegă și, foarte calm, am ajuns la concluzia, că e mai bine să ne despărțim”, a mărturisit femeia.