Confesiunea unei mamei a impresionat toată România: „Fiica mea nu mai poate să respire. Opriți purtarea măștilor”

Publicat: 03/06/2020 | 08:07

O mamă îngrijoarată pentru starea de sănătate a fiicei sale, care deși nu a fost infectată cu noul coronavirus, s-a îmbolnavit grav la plămâni din cauza faptului că a purtat opt ore pe zi masca de protecție.

Potrivit mărturiilor femeii, tânăra de 19 ani are dureri mari și ”se luptă să respire”, în timp ce îi este administrat un tratament de specialitate. Povestea a stârnit o mulțime de reacții pe rețelele de socializare.

„Fiica mea. 19 ani. Sănătoasă. Casiera la un imens lanț de magazine alimentare. A început să se simtă rău în urmă cu aproximativ două săptămâni. Dureri laterale și de spate. Greață .. Durere în piept. Medicul a trimis-o pentru radiografie toracică. Ceva „s-a aprins” pe partea dreaptă.

Testul COVID-19, negativ

Trimisă pentru RMN. Tomografie. Ecografie a zonelor din spate și abdomen .. NIMIC .. În timpul lucrului nu a putut să respire. Dureri în piept. Grăbită la UPU, aflat în carantină. Testată pentru covid. De la sine înțeles că nimeni nu poate fi cu ea. Se dovedește pleurezie. .. O inflamare a exteriorului mucoasei plămânilor. Se datorează faptului că poartă o mască peste 8 ore pe zi, 5-6 zile pe săptămână. Respirând propriile bacterii, dioxidul de carbon a provocat o infecție.

Și acum are dureri severe. Trebuie să stea acasă. Nu veți vedea asta pe rețelele de socializare! Are 19 ani sănătoși. Și acum este legata de pat și se luptă să respire. Antibiotice. Steroizi. Tratamente de respirație”, a scris femeia pe Facebook.