Condițiile horror în care trăiește o bătrână din Huși, în plină pandemie de coranavirus: „Nu vrea bani, doar…”. FOTO

Publicat: 08/04/2020 | 09:05

Un bărbat a postat pe grupul de Facebook „Ești din Iași” mai multe fotografii cu o bătrână care trăiește în condiții greu de imaginat. În plină pandemie de coronavirus, femeia nu are nici măcar un pat în care dormi.

Bunul samaritean susține că bătrâna nu are nevoie de bani, ci de un pat, un aragaz sau măcar niște scutece pentru adulți.

„Această bătrână are nevoie de scutece pentru adulți, este paralizată la pat și pentru că nu am avut scutele i-a putrezit patul. Dacă are cineva un pat și vrea să îi doneze acestei bătrâne, sau o butelie, un aragaz, nu are la ce face mâncare soțul.

Vă rog dacă vreți să ajutați, să ma contactați pe privat. Bătrâna locuiește în Huși, județul Vaslui. Nu are nevoie de bani, doar de scutece. Eu am fost la ea, i-am reparat patul, am făcut curat. Vă rog, nu mă jigniți, oricine ar putea fi în situația ei. Vă mulțumesc”, a scris Marin Lila lângă imagini.

Numărul de morți crește în România

În România au fost confirmate, până acum, 4.417 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 198 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.