Condiții grele pentru Alex Bodi în spatele gratiilor! „Este dezamăgit. Stă cu trei deținuți în celulă, nu are frigider, televizor”

Publicat: 08/12/2020 | 09:20

Alex Bodi se află în arest preventiv la IPJ Dolj. Afaceristul a trecut de la un penthouse de 1.5 milioane la condițiile vitrege din spatele gratiilor. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu are parte de tratamente speciale, așa că este nevoit să împartă celula cu alți trei deținuți și să trăiască fără multe din lucrurile elementare.

Deși condițiile de la IPJ Dolj sunt mult sub cele cu care era obișnuit, Alex Bodi se conformează, însă cel mai tare este deranjat de faptul că nu înțelege de ce se află acolo. Potrivit avocatului acestuia, omul de afaceri este dezamăgit și frustrat de faptul că se află în arest fără să fie vinovat. (CITEȘTE ȘI: “GANGSTERUL” MILIONAR DIN TURCIA ÎL BAGĂ ÎN SPERIEȚI PE ALEX BODI. “FII SIGUR CĂ MÂNA MEA AJUNGE ȘI LA ÎNCHISOARE” + “DACĂ SPUN CĂ VOI ÎMPUŞCA PE CINEVA, O VOI FACE”)

„Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: «Cătălin, efectiv, eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosa».

Alex Bodi are aceleași condiții pe care le au cei care sunt în arestul inspectoratului de poliție, nu vă închipuiți că sunt alte condiții. Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Stă exact ca orice alt arestat preventiv fără nici un fel de privilegiu.

Ultima dată, erau 4 în celulă, acum Dumnezeu știe câți or mai fi sau unde-l mută. La data respectivă, la început, când am vorbit eu cu el stăteau 4.

Arestul se face într-o clădire veche, sunt clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu. Acum, mă pun și eu în locul comandantului, de ce trebuie să-i dea lui condiții speciale față de ceilalți. Nu există așa ceva: are aceleași condiții, e într-un arest preventiv, de aia nici nu stă într-un penitenciar”, a declarat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Alex Bodi, arest la domiciliu

Alex Bodi susține că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu dosarul în care este implicat. Astfel, omul de afaceri speră să fie plasat în arest la domiciliu până la finalizarea anchetei. Avocatul acestuia a mai declarat că nu există nici un motiv pentru care să fie păstrat în spatele gratiilor, el nereprezentând un pericol social. (VEZI ȘI: ALEX BODI, MESAJ DIN SPATELE GRATIILOR PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU: “BLONDA CARE SE UITA LA FILMELE CU MAFIOȚI”. DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DESPRE CENGIZ ŞIKLAROĞLU)

„Credem că vom schimba această situație cât mai repede. Eu vreau să cred că odată ce o nouă verificare a măsurii arestării preventive va fi pusă în discuție, pe baza înscrisurilor noi, pe baza documentelor din Germania, pe baza faptului că vom aduce dovada că nu are cazier și că omul ăsta nu a făcut vreodată obiectul unei anchete penale, să se reevalueze situația”, ne-a mai declarat Cătălin Dancu pentru sursa citată.