Condamnat la închisoare pentru că l-a amenințat cu moartea pe Iohannis! Cine este bărbatul

Publicat: 12/02/2020 | 19:04

Un bărbat din penitenciarul Aiud, condamnat la 15 ani pentru omor, a mai primit o pedeapsă în plus, pentru ultraj.  Delincventul are de executat un an de închisoare, pentru că l-a amenințat cu moartea pe președintele Klaus Iohannis prin intermediul unei scrisori.

Totul a început anul trecut, după ce şeful statului i-a respins o cerere de graţiere, inculpatul i-a trimis lui Klaus Iohannis o scrisoare în care îl ameninţa cu moartea. Scrisoarea era semnată cu numele unui alt deţinut din Penitenciarul Aiud.

Potrivit comunicatului postat pe portalul instanței, Judecătoria Aiud a dispus condamnarea „inculpatului Munteanu Costin, deţinut în Penitenciarul Aiud, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”.

Condamnat în 2016 de Tribunalul Hunedoara la 15 ani de închisoare, pentru omor, decizie rămasă definitivă în 2017 la Curtea de Apel Alba Iulia. Astăzi, Judecătoria din Aiud i-a prelungit pedeapsa. Decizia judecătorilor este cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicare.