Concursul #SUPERSTAMACASA te cheamă la distracție cu o nouă etapă!

Publicat: 27/04/2020 | 18:32

Concursul #SuperStamAcasa vine cu o nouă SuperProvocare pentru toți pasionații de distracție. Etapa aceasta, handbalista Georgiana Bazon vă invită la o demonstrație de talent și echilibru pentru a uita de monotonia statului în casă. Cei mai pricepuți vor fi selectați pentru extragerea finală, iar fericitul câștigător va pune mâna pe voucher-ul de 500 de lei de la eMag și 500 de lei extra premiu pe contul Superbet, dacă este parior. Vrei să-ți începi cariera de parior sau jucător? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază online!

AFLĂ MAI MULTE DESPRE CONCURS!

Toate etapele concursului #SuperStamAcasa sunt lansate pe Facebook! Intră și tu pe pagina de Facebook Superbet, urmărește postarea concursului în care SuperAmbasadoarea Georgiana Bazon explică fiecare pas al provocării și postează în secțiunea de comentarii un video cu tine ducând provocarea la bun sfârșit. Dacă Georgiana decide că te afli printre cei mai buni, vei fi inclus automat în extragerea pentru  marele premiu. Lasă-ți talentul și aptitudinile sportive să vorbească de la sine și impresioneaz-o pe SuperHandbalista Rapidului.  Pentru a intra în concurs, trebuie să ai la aprecieri pagina Superbet. Intră pe Facebook, pe pagina Superbet și apasă butonul LIKE! Videoclipul tău va intra automat în concurs și va fi urmărit cu plăcere de SuperAmbasadoarea noastră.  Vrei să te bucuri de experiența Superbet și pe telefon? Vezi aici link-ul catre postare!

PARTICIPĂ ACUM ȘI PE TIK-TOK!

Superbet e mereu în pas cu noile trend-uri, motiv pentru care ne-am gândit să-ți facem o surpriză și pe Tik-Tok. Poți participa acum la concursul #SuperStamAcasa și pe această platforma! Pentru a pune mâna pe premiul concursului de pe Tik-Tok, bagă la FOLLOW pagina Superbet și nu ezita să-i uimești pe ceilalți! Postează un video în care reușești să duci provocarea la bun sfârșit, pune #SuperStamAcasa și da-ne tag @Superbet.ro pentru a te putea urmări. La finalul concursului va fi ales câștigătorul, iar acela poți fi chiar tu! Ai încredere în tine și demonstrează-le tuturor de ce ești în stare!

CONDIȚII DE PARTICIPARE?

Condițiile aspre de participare alungă mereu distracția, de aceea noi nu impunem nicio condiție. Concursul este destinat tuturor persoanelor adulte! Parior sau nu,  fii parte din concursul #SuperStamAcasa pentru că Superbet te așteaptă cu brațele deschise. Voucher-ul de 500 de lei este premiul universal, dar dacă întâmplarea face ca tu să câștigi și să fii și parior la Superbet, noi îți oferim un premiu extra de 500 de lei direct în contul tău! Intră acum și transformă carantina aceasta în cel mai bun motiv de a te simți bine! Vezi aici Termenii&Condițiile concursului!

#ÎmpreunaSuntemSuper  #SuperStamAcasa