CONCURSUL #SUPERSTAMACASA CONTINUĂ CU A DOUA ETAPĂ!

Publicat: 15/04/2020 | 13:32

Prima etapă a concursului #SuperStamAcasa a fost o SuperExperiență atât pentru noi, cât și pentru participanții concursului, motiv pentru care ne-am gândit sa lăsăm distracția să continue cu SuperAmbasadorii noștri. “Mister” Ilie Dumitrescu lansează pentru a doua oară o provocare către voi, de data aceasta una mult mai distractivă și mai în vogă în această perioadă. Știm încă din copilărie că nu e bine să te joci cu mingea în casă, Superbet vine și cu distracția și cu soluția pentru această problemă. Probabil mulți dintre voi au auzit deja de provocarea care circula pe internet cu jongleriile cu hârtia igienică. Ei bine, Ilie Dumitrescu vă provoacă acum pe voi să țineți pe picior cât mai mult cu o rolă de hârtie igienică, iar Superbet îi premiază pe fericiții câștigători.

CUM PARTICIPI LA CONCURSUL #SUPERSTAMACASA?

Principiul rămâne același ca al ediției precedente. Intri pe pagina de Facebook Superbet, apeși butonul de LIKE pentru a intra în comunitatea Superbet și lași în secțiunea de comentarii a postării concursului un video cu tine ținând pe picior cu o rolă de hârtie igienică. Cele mai bune videoclip-uri se vor califica în marea extragere care va determina câștigătorul etapei. De această dată, câștigatorul nu va mai fi ales de Ilie Dumitrescu, finaliștii vor fi introduși în extragerea finală, iar câștigătorul va fi ales aleatoriu. Premiul fiecărei etape este un voucher de 500 de lei pentru magazinul eMag și un premiu extra de 500 lei pe platforma Superbet dacă fericitul câștigător este și parior. Distrează-te din nou alături de ambasadorii Superbet și dacă nu ai încercat până acum, este timpul să participi și tu la SuperConcursul provocărilor. Vrei să devii parior, dar nu ai încă un cont? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și fii pe fază pentru a urmări ultimele noutăți!

CONCURSUL SE DESFĂȘOARĂ ȘI PE TIK-TOK!

Contul de Facebook nu e neapărat o necesitate pentru a te distra alături de noi pentru că #SuperStamAcasa se desfășoară în paralel și pe Tik-Tok. Bagă la Follow pagina Superbet.ro, postează videoclipul cu tine ținând pe picior cu o rolă de hârtie igienică și da-ne tag în video-ul tău pentru a te putea urmări. Ai oportunitatea să participi în paralel pe ambele rețele sau te poți rezuma la o singură participare, ideea e că te vrem alături de noi pentru a te amuza din plin cu SuperAmbasadorii Superbet.

CARE SUNT CONDIȚIILE DE PARTICIPARE?

Dacă ai peste 18 ani, ai toate motivele să te bucuri alături de noi de concursul #SuperStamAcasa. Uită de carantină și de plictiseală fiindcă acum ai găsit motivul ideal să fii activ. Concursul este dedicat tuturor, nu doar pariorilor, dar dacă ești câștigător și deții un cont pe platforma noastră, Superbet îți alimentează contul cu un premiu extra de 500 de lei pentru a te bucura din plin de toate secțiunile de pariere. Fii pe fază, participă la fiecare etapă a concursului și distrează-te câștigând alături de Superbet. Vezi aici Termenii&Condițiile concursului!

#SuperStămAcasă #PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Autor: Silviu Elisei, Superbet