Concurentei de la MasterChef i s-a făcut dor de fast-food. Am filmat-o pe „fosta” lui Pastramă în timp ce…

Publicat: 11/04/2020 | 23:23

Raluca Podea s-a săturat: gata cu minunatele ei rețete culinare, pe care singură și le prepară în bucătăria ei îngrijită! Coronavirusul a blocat-o și pe ea în casă, iar toate au o limită… Așa că fosta iubită a lui Pastramă și-a completat cu grijă declarația pe propria răspundere și direct în stradă a ajuns, cu ochii mari după un fast-food. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imaginile, pe care vi le prezintă în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PODEA, ÎN SPATELE MESAJELOR RĂUTĂCIOASE TRIMISE LUI BRIGITTE PASTRAMĂ? CE SPUNE BRUNETA)

Un real talent a arătat Raluca Podea la MasterChef, anul trecut, atunci când din mâinile ei au ieșit minuni culinare. N-a câștigat ea competiția de pe Pro TV și râvnitul cec de 50.000 de euro, dar a arătat, unei întregi țări, că se pricepe de minune în bucătărie și, singură-n casă, nu se va plictisi niciodată. Doar că nu știa că lumea se va cutremura. Coronavirus, stare de urgență, oradonanțe, toți blocați în locuințe. Și Raluca. Că este o bună gospodină a ajutat-o cu certitudine pe blondină, dar cât să mai rabde sărmana femeie cu gândul la gustul de neînlocuit al unui preparat de la fast-food?

(NU RATA: BRIGITTE PASTRAMĂ A GĂSIT-O PE RALUCA PODEA PE UN SITE DE ESCORTE DIN DUBAI! CÂȚI BANI CERE PE ORĂ)

Raluca Podea a oprit la un McDrive, de unde și-a cumpărat gustarea după care tânjea

Așa că nu a mai stat pe gânduri și a pornit la drum. Și-a pus masca protectoare, a urcat în mașină și ”a dat bice cailor”. Avea să ajungă și la fast-food, nu înainte de a face o mică oprire la un bancomat, de unde a scos niște cash de pe card. Apoi, a urcat în mașină și direct la un „Mec” a oprit. A făcut comanda, din mașină, la geam, a luat punguța ”minunată”, apoi direct acasă a parcat. Și, probabil, nici mult nu i-a luat să dea gata bunătate de fast-food.

Raluca Podea, în lacrimi la MasterChef

Raluca Podea s-a numărat printre concurenții care i-au impresionat pe jurații de la “MasterChef” în prima ediție din sezonul de anul trecut. La un moment dat, vedeta a izbucnit în lacrimi și a avut parte de un incident chiar înainte ca chefii Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru să dea verdictul. ”Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă. (…). Cred că asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură”, mărturisea Raluca Podea, în fața celor trei jurați MasterChef.

La final, Raluca Podea a obținut șorțul “MasterChef”, după ce a primit “Da” din partea primilor doi jurați ai show-ului culinar, respectiv Joseph Hadad și Silviu Chelaru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)