Concediată de Antenă, exotica prezentatoare ar negocia în secret pentru două super-show-uri de la Kanal D

Publicat: 14/12/2020 | 23:33

Una dintre cele mai exotice apariții din showbiz-ul mioritic este Majda Aboulumosha, actriță de telenovele și fostă prezentatoare TV. Majda a devenit persoană publică în momentul când a fost cooptată în echipa emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde era coprezentatoarea lui Cristian Brancu. După ce ar fi fost concediată din Antenă, deși ea a spus că și-a dat demisia, exotica prezentatoare a ajuns să negocieze în secret pentru două show-uri de la Kanal D. CANCAN.RO are toate detaliile.

În martie, în momentul declanșării pandemiei și în România, lucrurile s-au schimbat pentru Majda: emisiunea „Agenția VIP” a fost oprită, iar ea a primit pentru scurt timp jobul de coprezentator la „Showbiz Report”, la același post TV, alături de Andrei Ștefănescu. Apoi a fost înlocuită și acolo.

„Am încheiat un nou capitol”

Ulterior, Majda a dispărut de pe sticlă, motivând public că și-a dat demisia. Asta deși ar fi fost, de fapt, concediată, pe fondul crizei coronavirusului.

„Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât țin să vă anunț că am încheiat un nou capitol!! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emoție, în care mi-am pus sufletul și v-am simțit mereu aproape. Mulțumesc, Antena Stars, pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecție primită și emoție simțită.

Majda, o prezență remarcată rapid pe micul ecran

Mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat și pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit. Să știți că ceea ce vedeți voi pe TV este rezultatul a multor oameni (cameramani, make-up artiști, doamnele care au grijă să fie totul dezinfectat și tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulțime de oameni care de multe ori nu se văd și ei merită toate aplauzele)”, a scris Majda atunci pe Facebook. (VEZI AICI: DE LA 100 DE KG, LA O SILUETĂ DE MANECHIN. CU A REUŞIT MAJDA ABOULUMOSHA SĂ SLĂBEASCĂ)

Hobby-ul care ar propulsa-o la „Teo Show”

Iar de atunci bruneta a cam ieșit din peisajul media. Noroc cu al doilea job, fost hobby: „bucătareala”, căci ea gătește dulciuri pe care le vinde unor cofetării bucureștene. Cu toate acestea, Majda se pare că se gândește să reintre în televiziune și surse din anturajul ei ne-au dezvăluit că ar fi în discuții cu postul Kanal D, mai precis cu producătorii de la emisiunea lui Teo, pentru a realiza o rubrică acolo.

Majda este una dintre cele mai exotice prezențe din showbiz

Iar alte surse din Kanal D ne-au spus că Majda ar fi pe lista vedetelor pentru noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” care se va filma la anul.

„Majda are un copil de crescut și faptul că nu mai are job-ul în televiziune i-a diminuat drastic colaborările și veniturile. Își dorește să revină în showbiz, și cum cei de la Kanal D au tot invitat-o în emisiunea Teo Show, s-a gândit să încerce să se bage pe sub pielea lui Teo ca să obțină o rubrică, eventual una culinară. Mai ales că se pare că la Antena Stars nu prea ar mai avea loc”, ne-au relatat sursele citate. (NU RATA: POVESTEA DE DRAGOSTE A MAJDEI DIN „INIMA DE TIGAN” CU DOMNUL „TE PUP, PA PA!”)

„Cuminte, elegantă, frumoasă, dar și foarte pricepută în bucătărie”

Majda este iubita lui Mihai Ștefan, adică tatăl copilului altei mulatre celebre, Laurette. Cei doi se înțeleg de minune, deși fiecare are un alt copil dintr-o fosta relație. „În timp ce relația lui Mihai Ștefan cu Laurette era una foarte tensionată, plină de scandaluri, cea cu Majda este perfectă, cei doi înțelegându-se minunat, căci bărbatul apreciază faptul că iubita lui are toate calitățile femeii perfecte: cuminte, elegantă, frumoasă, dar și foarte pricepută în bucătărie”, ne-a dezvăluit un apropiat al cuplului.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.