Complicele lui Gheorghe Dincă vrea să rămână în arest! Motivul șocant al deciziei lui Fane Risipițeanu

Publicat: 17/01/2020 | 11:59

Ieri, Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au ajuns în arestul din Slatina și urmează să fie supuși următoarelor proceduri din dosar. Dacă Dincă a mărturisit că vrea să meargă acasă și să fie plasat în arest la domiciliu, complicele său a luat o decizie șocantă: Fane Risipițeanu își dorește să rămână în arest!

Magistrații de la Tribunalul Olt au avut astăzi parte de o declarație șocantă venită din partea lui Fane Risipițeanu. Complicele lui Gheorghe Dincă nu mai vrea să plece și chiar le-a cerut acestora să rămână în arest dintr-un motiv halucinant: nu are bani pentru a ajunge acasă!

Gheorghe Dincă vrea să scape de acuzații

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă vrea să fie plasat în arest la domiciliu, așa cum le-a declarat magistraților de la Tribunalul Olt. Mai mult, criminalul din Caracal vrea să scape de acuzația de crimă și viol.

Gheorghe Dincă a fost huiduit la tribunal

În momentul în care a fost adus la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă a fost huiduit de o persoană care l-a văzut. Aceasta i-a strigat că ar fi mai bine să se spânzure și nimeni nu a rămas surprins, căci crimele pe care susținea la început că le-a comis au îngrozit și revoltat întreaga Românie.

La fel s-a întâmplat și în prima fază a anchetei, atunci când Dincă i-a plimbat pe câmp pe oamenii legii, mărturisindu-le că a îngropat oasele uneia dintre victime undeva unde nu putea să vadă și să ajungă nimeni. La momentul respectiv, alături de anchetatori au venit și mai mulți oameni care au auzit de povestea îngrozitoare a morții celor două fete. Dincă a fost și atunci huiduit, înjurat și chiar blestemat de oamenii care l-au văzut.