Complicele lui Gheorghe Dincă, diagnosticat cu cancer! Cum a primit vestea Fane Risipițeanu

Publicat: 10/03/2020 | 14:58

Aflat în arest alături de Gheorghe Dincă, Fane Risipițeanu a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor: cancer! În urma celor întâmplate, acesta a fost plasat în infirmeria închisorii din Craiova. 

Tribunalul Olt a luat o decizie de ultimă oră în ceea ce-i privește pe Gheorghe Dincă și pe complicele său, Fane Risipițeanu. Cei doi vor rămâne în arest, ca urmare a cererii de prelungire a mandatului, cu 30 de zile, mandat formulat pe numele bărbaților. În spatele gratiilor, Fane Risipițeanu a primit o veste cumplită. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer și, mai apoi, plasat în infirmeria penitenciarului Craiova, scrie impact.ro.

Fane Risipițeanu are 46 de ani și este acuzat că i-a fost complice lui Gheorghe Dincă în abuzarea Luizei Melencu. Bărbatul din Caracal trece prin clipe extrem de grele, căci boala a avansat și ae află în ultimul stadiu. Sursa citată mai informează că Risipițeanu suferă de cancer la ficat, iar cauza principală ar fi faptul că acesta a consumat prea mult alcool.

Mai mult, inclusiv Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că Fane Risipițeanu era sub influența băuturilor alcoolice atunci când a venit la el acasă și a descoperit că a răpit-o pe Luiza Melencu.

Tot în fața anchetatorilor, Dincă a povestit cum Luiza a fost de-a dreptul înspăimântată în momentul în care și-a dat seama că Risipițeanu voia să o abuzeze și el sexual. Copila a început să țipe cu toată puterea și să spună că Risipițeanu miroase extrem de urât. Ancheta crimelor din Caracal este încă în desfășurare, dat fiind faptul că Dincă i-a condus pe anchetatori de foarte multe ori pe piste eronate, iar dovezile care ar putea conduce la o posibilă crimă sunt tot mai puține pe zi ce trece, spre disperarea părinților celor două fete.

În aceste momente, Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu se află în arest în Penitenciarul Craiova, acolo unde urmează să mai stea încă 30 de zile, ca urmare a prelungirii mandatului emis pe numele acestora.