Competiția Asia Express a luat sfârșit! Cine sunt câștigătorii sezonului trei

Publicat: 22/04/2020 | 23:47

Competiția Asia Express a fost plină de surprize pentru toți concurenții care au sperat până în ultima clipă la un loc în marea finală a concursului. După două luni dificile în care au fost puși la grele încercări, competiția a ajuns la final. Nouă perechi au pornit pe „Drumul comorilor”, însă doar două au ajuns în marea finală. După o cursă infernală marele premiu de la Asia Express a revenit echipei formate din Răzvan Fodor și Sorin Bontea 

La Asia Express, în lupta pentru marele premiu au rămas echipele formate din Chef Sorin Bontea-Răzvan Fodor și Speak- Ștefania. După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. Scena de luptă a fost Taipeiul, iar probele au stors din concurenți și ultimul strop de energie.(CITEȘTE ȘI: RĂZVAN FODOR, DESPRE CUM ȘI-A ÎNFRUNTAT BOALA ÎN COMPETIȚIA ASIA EXPRESS: ”MI S-A DAT O INJECȚIE CU ADRENALINĂ PE CARE O AVEAM TOT TIMPUL LA MINE”)

Finaliștii au dus o luptă incredibilă în unul dintre cele mai dure reality-show-uri din România. Însă finalul etapei a zecea i-a desemnat ca și câștigători pe Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cei doi supranumiți și „reactoarele sexy” au atras simpatie publicului încă de la începutul emisiunii. Deși au avut un start puțin mai greu, spre final Răzvan Fodor și Sorin au reușit să se mobilizeze și s-au aflat aproape mereu în frunte clasamentului.