Colosul Sandu Lungu îl pune la punct pe interlopul Bebino: ”Am auzit doar de condamnările lui, nu și de vreo realizare sportivă”

Publicat: 16/12/2019 | 23:07

În urmă cu câteva zile, vă anunțam, AICI, că temutul Bebino l-a provocat în ring pe celebrul Sandu Lungu. Astăzi, noi amănunte picante ies la iveală. Cel supranumit Muntele Bihorului i-a răspuns interlopului care l-a răpus pe Bibiloi, în fața a 200 de ”spectatori”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații incediare.

Bebino a ales duelul perfect pentru a deveni, cu adevărat, ”greul-greilor”. L-a provocat la luptă pe nimeni altul decât pe campionul de MMA Sandu Lungu! O luptă în ring cu ”Muntele Bihorului”, dar pe reguli de kickboxing. Asta pentru că, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bebino a recunoscut că nu ar avea nicio șansă în varianta MMA, acolo unde Lungu este as. Dacă Lungu accepta, atunci omul care l-a făcut praf pe Bibiloi ar fi avut un mare câștig de imagine. (NU RATA: ROMÂNCA DEVENITĂ CUNOSCUTĂ ÎN SUA A DIVORȚAT PENTRU A TREIA OARĂ!)

„Nu înțeleg de ce m-ar provoca pe mine”

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de provocarea pe care a lansat-o interlopul supranumit ”King Kong”.  Sandu Lungu a avut o reacție uluitoare, prin care l-a pus la punct de Bebino.

”Nu am auzit de provocarea lui Bebino. Nu înțeleg de ce m-ar provoca pe mine. Am auzit doar de condamnările lui, nu și de vreo realizare sportivă”, a spus Sandu Lungu.

Colosul Sandu Lungu îl pune la punct pe interlopul Bebino

Bebino l-a răpus pe Bibiloi, în fața a 200 de ”spectatori”

Mult timp au curs poveștile despre marea răfuială dintre Bebino și Bibiloi. Fiecare cu idolul lui, cert e că Bebino își asigurase în acea zi călduroasă de iulie supremația în rândul Clanului Sportivilor, în zona lui de acțiune a Capitalei. Șefia i s-a urcat, oarecum, la cap lui Bebino, care a început să provoace pe oricine, din lumea interlopă.

Situație în care câțiva dintre liderii unor grupări s-ar fi simțit amenințați. Astfel, prin intermediul unuia dintre ei, Joe, tatăl celui supranumit King Kong, a luat la cunoștință de ce i se pregătește fiului său, dacă va continua cu aroganțele. Anume, se va forma o brigadă care, lesne de înțeles, îi va trage lui Bebino o bătaie soră cu moartea.

Bebino l-a provocat pe Sandu Lungu la un duel în ring, pe reguli de kickboxing

Sandu Lungu, ”ucigător” la ultimul meci de kickboxing

Sandu Lungu este un luptător specialist în MMA, tocmai de aceea Bebino a cerut, atunci când l-a provocat pe ”Muntele Bihorului”, să se bată în ring pe reguli de kickboxing. Doar că Lungu tocmai a obținut o victorie zdrobitoare în urmă cu două săptămâni, când a avut loc gala Colosseum Tournament XVII. Orădeanul de 45 de ani l-a învins, prin KO, în prima repriză, pe Bradosti Bradost. Asta după ce l-a pus la podea de trei ori consecutiv (adică la primul schimb de pumni după ce englezul a fost numărat)!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)