Coliziune frontală pe șoseaua de centură a orașului Focșani. Un mort și 3 răniți

Publicat: 18/12/2019 | 13:44

O persoană a murit și trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs miercuri pe șoseaua de centură a orașului Focșani. Două mașini s-au lovit frontal după ce unul dintre șoferi nu a dat prioritate.

Accidentul s-a produs pe DN2, pe șoseaua de centură a orașului Focșani.

Polițiștii au stabilit că unul dintre șoferi a circulat cu viteză și a pierdut controlul volanului din cauza drumului umed, intrând pe contrasens și lovind frontal altă mașină.

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers, carosabilul era umed. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, autoturismul a intrat pe contrasens și a lovit frontal altă mașină care circula regulamentar. Sunt patru victime din ambele mașini”, a declarat reprezentantul IPJ Vrancea, Zorel Burlan.

Ulterior, polițiștii au anunțat că o mașină condusă de un bărbat de 62 de ani, din București, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus de o femeie 61 de ani, din Focșani.
Un pasager în vârstă de 59 de ani din București, din mașina care a pătruns pe contrasens, a murit la spital, iar celălalt pasager a fost rănit grav.

Cei doi șoferi sunt răniți ușor.

La fața locului se află mai multe echipaje de Poliție și SMURD.

În zona în care s-a produs accidentul se circulă pe un singur fir, precizează polițiștii vrânceni.