Colegii polițiști au venit să aprindă lumânări la locul unde Ionuț a murit, după accidentul de la Palatul Parlamantului

Publicat: 26/02/2021 | 14:20

Colegii lui Ionuț au venit, a doua zi după accident, la locul unde Ionuț și-a pierdut viața și au aprins zeci de lumânări. Ionuț N. avea 30 de ani și de zece lucra la Brigada Rutieră.

El se afla pe motocicleta personală când a fost izbit de un autoturism, în fața Palatului Parlamentului. A fost aruncat zeci de metri, iar impactul cu solul i-a fost fatal. Medicii venit Bărbatul de 30 de ani a fost aruncat zeci de mela locul accidentului nu l-au putut salva, în ciuda manevrelor de resuscitare. ”În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, informează Poliția Capitalei, potrivit observatornews.ro.

Colegii polițiști au venit să aprindă lumânări la locul unde Ionuț a murit, după accidentul de la Palatul Parlamantului

Martorii spun că polițistul ar fi forțat semaforul. Alții, că motociclistul mergea pe o roată atunci când s-a petrecut accidentul. Acum, colegii săi trebuie să stabilească cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA, ÎNGENUNCHEAT DE SUFERINȚĂ DUPĂ ACCIDENTUL MORTAL AL POLIȚISTULUI IONUȚ NEGRILĂ: “ORIUNDE TE-A DUS DUMNEZEU, TOT AL NOSTRU RĂMÂI. TE IUBESC, MĂ”)

Mai mulți prieteni și colegi din Poliție au venit la locul accidentului să-i aprindă lumânări. Un mesaj de condoleanțe a fost postat joi seară și pe pagina de Facebook Corpul Național al Polițiștilor.