Colaborarea anului! Florin Salam și Betty lansează PRIMA PIESĂ împreună, tată-fiică! Despre ce este melodia și când va apărea

Publicat: 15/04/2020 | 14:26

Florin Salam și fiica sa, Betty, lansează în premieră o piesă împreună. Melodia ”va rupe topurile”, spune tânăra cântăreață.

Piesa celor doi cântăreți pune în evidență legătura tată-fiică, este compusă de Costi Ioniță și reprezintă o baladă a sufletului și a unei iubiri indestructibile. Mâine va fi lansarea mult așteptatei melodii.

”Un vis implinit! ău personal de Facebook în dreptul unei imagini din videoclipul piesei.

CITEȘTE ȘI: Speak, despre nunta cu Ștefania: “O las pe ea să organizeze! Să treacă pandemia și…”

Publicată de Beatrice Alexandra pe Marţi, 14 aprilie 2020

Betty: Piesa este plănuită de la începutul carierei mele

”Aveam in gând să lucrăm la acest proiect de când mi-am început cariera, iar Costi m-a ajutat să înțeleg că nu este o rușine și nu este deloc o rușine, pentru că tatăl meu este modelul meu în viață și sunt sigură că o să rupă topurile!

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida, umilință totală pentru Viorel, la Acces Direct: „Un bărbat care vine de la Blăgești se vede și el băgat în seamă de…”

Este despre iubirea tată-fiică. Să le arătăm că noi indiferent de probleme, că eu cresc și m-am făcut fată mare, cu familia mea, iubirea noastră de tată-fiică este aceeași, că n-o să se schimbe niciodată, iar eu pe tata îl iubesc foarte mult, enorm și vreau să știe toată lumea lucrul ăsta și să învețe ceva de la noi.

Refrenul este al meu. Asta este o piesă pentru noi, baladă.”, a mărturisit Betty în urmă cu câteva săptămâni la Antena Stars.