Coiotu’ de la Trooper, momente tensionate la magazin: ”Vreau să rămân sănătos și nu am chef să mă infectez la coadă”

Publicat: 28/03/2020 | 19:31

Starea de urgență pare să nu îi afecteze prea mult pe unii români, ba chiar o consideră o glumă si un motiv să-și arate „supremația” intimidând pe cei din jur. A pățit-o o femeie aflată la cumpărături, căreia i-a sărit în ajutor Alin Dincă, zis Coiotu’.

Solistul de la Trooper a povestit întreaga pățanie pe pagina de socializare. Artistul s-a arătat indignat de cum înțeleg unii să se comporte în această perioadă critică, dar și de atitudinea, sau mai bine spus, lipsa de reacție a autorităților.

Acesta a reacționat după ce patru indivizi ignorau orice regulă și se apropiau iresposabil de mult de o doamnă. Femeia nu a îndrăznit să le zică nimic, dar artistul i-a pus la punct, însă nu se aștepta la ce a urmat. (CITEȘTE ȘI: MIRACOLELE EXISTĂ! ALINA, O ROMÂNCĂ DIN ITALIA CU CORONAVIRUS A FOST SALVATĂ DE MEDICI: „TOȚI SUNT NIȘTE ÎNGERI”)

” Mă așez la coadă. Pe jos au fost trasate cu roșu niște linii speciale. Așa înțelege toată lumea cam la ce distanță trebuie să stea. În spatele meu era o doamnă. Am văzut cu coada ochiului că venea tot mai aproape. Oare de ce? Simplu. 4 idioți nu păstrau niciun fel de distanță, vorbeau, tușeau, aveau și niște glume de căcat la ei. Tot ce trebuie. Doamna le-a spus într-un final că îi roagă să păstreze distanța. Glumețul grupului i-a răspuns „ține tu distanța”. Aici m-am activat. M-am întors și i-am cerut idiotului să meargă la linia roșie. Și prostul s-a simțit lezat. Lovit în orgoliu. A început să-mi spună cum bate el 10 oameni simultan.

Cum să-mi vad eu de treabă că altfel are el grijă. Cum mă ia el pe „cocar”. Și multe altele. I-am spus cu multă căldură să-și ia mama pe „cocar”. I-am explicat că are o cumpănă și dacă nu eram în magazin îi rupeam capul. Omul mi-a urat drum bun la cimitir și m-a întrebat dacă am ceva cu țiganii. Am râs. I-am spus că am văzut mulți idioți care odată rămași fără argumente mă întreabă dacă am ceva cu țiganii. Nu am nimic cu nimeni. Vreau să rămân sănătos și nu am chef să mă infectez la coadă în Mega. În timpul ăsta a venit și paznicul. Curajos. S-a apropiat la 15m și i-a făcut idiotului semn să tacă. Apoi a plecat. Misiune îndeplinită. La ieșirea din magazin am văzut că un polițist ajunsese acolo. Il oprise pe idiot și pe prietenii lui (au mers la o altă casă și au ieșit înaintea mea).

Când m-a văzut forma de viață… a început iar: cocar, cimitire, bataie etc. I-am raspuns fără ezitare. Polițistul mi-a spus că nu știe ce s-a întâmplat înăuntru, însă afară eu l-am înjurat mai rău. L-am sfătuit să intre și să vorbeasca el direct cu martorii. Nu a intrat. Nu l-a întrebat pe idiot dacă are declarația pe propria răspundere. Nu i-a întrebat ce caută în grup de 4 afară. Nu i-a întrebat de ce au tușit și au stat la 10 cm de alți oameni. Nu a făcut nimic. Doar să aplaneze un posibil conflict fizic. Dacă asta este tot ce se poate face prin decrete militare, ordonanțe etc… atunci bine”, a scris Coiotu’.