Coincidența terifiantă din familia lăuzei din Iași care s-a sinucis la patru zile după ce a născut. Femeia era depresivă după ce și-a găsit mama moartă

Publicat: 17/02/2020 | 12:33

Tânăra de 34 de ani care a murit duminică, la Iași, după ce s-a aruncat de la etajul al IV-lea al Maternității Cuza Vodă suferea de depresie de mai mulți ani, susțin reprezentanții spitalului. (VEZI ȘI: UN AFACERIST CUNOSCUT DIN IAȘI S-A SINUCIS LA 49 DE ANI ÎN PROPRIA CURTE)

Femeia a născut un băiețel sănătos, de 2,5 kilograme, pe 12 februarie. După naștere, tânără mămică a intrat în depresie, ceea ce a determinat-o duminică, 16 februarie, să se arunce de la etaj. Victima fost resuscitată, însă medicii nu au mai putut să o salveze.

Reprezentanții maternității au aflat că femeia a mai fost internată, în trecut, de mai multe ori, la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași.

„Şi mama ei s-a sinucis”

 „Ea, la vârsta de 18 ani, şi-a găsit mama decedată. Şi mama ei s-a sinucis. De atunci, ea avut internări la Spitalul de Psihiatrie, a avut şi tratament, dar nu ştim dacă l-a urmat sau dacă l-a întrerupt. Probabil suprapus pe aceste antecedente ale mamei şi faptul că depresia postpartum există cu o frecvenţă de la 1 la 3 la sută dintre femeile care au născut, a suferit acest accident nefericit “, a declarat medicul Anca Bivoleanu, purtător de cuvânt al Maternităţii Cuza Vodă. (NU RATA: MOTIVUL HALUCINANT PENTRU CARE UN BĂRBAT DIN IAȘI ȘI-A BĂGAT O PETARDĂ ÎN GURĂ ȘI I-A DAT FOC)