Coincidență surprinzătoare între moartea Denisei Răducu și cea a Fănicăi, soția lui Florin Salam

Publicat: 23/12/2019 | 15:25

Soția lui Florin Salam a încetat din viață pe data de 12 aprilie 2009, iar peste câteva luni se vor împlini 11 ani de la tragica dispariție. Florin Salam a trecut cu foarte mare greutate peste acest șoc, iar amintirea femeii pe care o iubea atât de mult nu poate fi ștearsă niciodată. 

Ștefania Stoian – așa cum era trecută în buletin soția lui Florin Salam a murit chiar în Duminica Floriilor, atunci când era sărbătorită și și onomastica manelistului. Fănica a murit în spital, la numai 27 de ani, după ce medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică. Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav… a făcut septicemie, apoi, un blocaj renal și firul vieții sale s-a rupt. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme. Soția manelistului a fost înmormântată în Cimitirul Berceni 2. Fănica, așa cum îi spuneau apropiații, a devenit soția lui Florin Salam în 2007 și au trăit împreună timp de 12 ani. Nunta spectaculoasă a fost organizată în Antalya, iar nași le-au fost Cati și Adi Minune.

Pe de altă parte, Denisa Răducu a murit tot la vârsta de 27 de ani, dar în luna iulie a anului 2017. Și ea, ca și soția lui Florin Salam, a fost măcinată de o boală necruțătoare, iar organismul său nu a mai rezistat. Denisa Răducu fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular, cel mai agresiv tip de cancer la ficat, iar soția lui Florin Salam cu ciroză hepatică, în urma căreia a făcut septicemie și blocaj renal.

Florin Salam și Fănica

”Avea un chip perfect”

Potrivit mărturisirilor hair-stylistului, scenele incredibile s-au petrecut chiar în ziua înmormântării mamei lui Dany și a lui Betty Salam. Celebrul manelist și-a dorit ca soția lui să arate ca o prințesă chiar și în ultima zi pe Pământ, astfel că, înainte să fie condusă spre locul în care își doarme somnul de veci, ea a fost coafată și machiată. La un moment dat, în timp ce îi aranja părul, specialista a observat că Fănica zâmbea, iar acest lucru a fost văzut de mai multe persoane.

“Avea un chip perfect. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere sa pot face asta. În momentul în care am ajuns şi m-am uitat la ea, a început să zâmbească. Toată lumea a văzut asta, nu doar eu”, a declarat Luciana, coafeza celor doi soți, pentru Antena Stars.