Coincidența stranie dintre relațiile lui Răzvan Simion cu Lidia Buble și cu Diana Simion. Detaliul care arăta că se va despărți și de cântăreață

Publicat: 27/06/2020 | 10:00

Răzvan Simion și Lidia Buble au anunțat oficial că s-au despărțit la începutul lunii iunie, după 5 ani de relație. Există însă o coincidență stranie între căsnicia pe care prezentatorul TV a avut-o cu Diana Simion și relația de iubire cu Lidia Buble. Un detaliu surprinzător arăta că Răzvan Simion se va despărți, până la urmă, și de cântăreață.

Cifra 5 îi aduce ghinion lui Răzvan Simion?

Răzvan Simion și Diana Simion au avut o căsnicie frumoasă, timp de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2000, când Diana avea doar 22 de ani, iar prezentatorul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” era cu doi ani mai mic. Din relația lor de iubire au luat naștere și doi copii, Tudor Ștefan și Ianca.

În 2015 însă Răzvan Simion a luat decizia de a divorța de soția sa, pentru a începe o relație cu Lidia Buble. Cântăreața avea atunci 22 de ani, în timp ce prezentatorul de la Antena 1 avea 34 de ani. Relația dintre cei doi a fost aspru criticată de foarte multe persoane, care i-au acuzat că erau împreună chiar și atunci când Răzvan Simion era însurat.

Coincidența a făcut ca după 5 ani de iubire, Răzvan Simion și Lidia Buble să-și spună adio. La începutul acestei luni, prezentatorul TV a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, prin care anunța că relația cu Lidia a luat sfârșit. Dacă ne uităm cu atenție la datele din jurul celor două relații ale lui Răzvan Simion, putem observa că cifra 5 apare de fiecare dată.

Astfel, căsnicia cu Diana Simion a durat 15 ani, cei doi s-au despărțit în 2015, iar povestea de iubire cu Lidia Buble a luat sfârșit după 5 ani.

Relația cu Lidia Buble, presărată cu certuri

După ce Răzvan Simion și Lidia Buble și-au anunțat despărțirea, au apărut tot mai multe informații legate de problemele pe care cei doi le-ar fi avut de-a lungul relației. Astfel, se pare că părinții cântăreței nu au fost niciodată de acord cu relația lor, și nu doar din cauza diferenței mari de vârstă.

Tatăl Lidiei este pastor la biserica penticostală „Emanuel”, din Deva, și a fost deranjat de modul în care fata lui a început relația cu Răzvan. Mai ales că au fost zvonuri conform cărora prezentatorul era încă însurat atunci când s-a îndrăgostit de Lidia. Părinții artistei nu au vrut niciodată să-l cunoască personal pe Răzvan, lucru care a dus la nenumărate certuri între cei doi îndrăgostiți.

Nici fanii cântăreței nu au fost de acord cu relația acesteia. Lidia Buble primea mereu comentarii răutăcioase în mediul online, fiind acuzată că ”i-a spart casa lui Răzvan” și că ”a lăsat doi copii fără tată”.  Mai mult, și părinții artistei erau sunați de fani și luați la întrebări.

”Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombardat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumneavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine și ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui”,  povestit Lidia Buble.