Coincidență ireală între cele două divorțuri ale Biancăi Drăgușanu. Totul s-a întâmplat la diferență de 6 ani

Publicat: 10/03/2020 | 14:50

Bianca Drăgușanu s-a prezentat în cursul zilei de marți, 10 martie la notar, pentru a divorța de Alex Bodi, la șase ani și o zi de la finalizarea legală a căstoriei cu primul ei soț, Victor Slav. Însă, la oficializarea celei mai recente despărțire a vedetei TV, a avut loc un scandal monstru.

La un moment dat, pe când se aflau în biroul notarului, Bianca a ieșit pe fereastră și a început să țipe, rugând oamenii din stradă să sune la 112, în timp ce telefonul lui Alex Bodi a zburat pe geam. Doi paznici s-au chinuit apoi să îl recupereze.

Apropiații Biancăi Drăgușanu intuiau de ceva vreme că relația cu Alex Bodi nu mai mergea de ceva vreme. De ziua ei, chiar ea a venit la TV și, prin lacrimi, a povestit despre greutățile întâmpinate în căsnicie. „Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea şi să fiu o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească”. 

Alex Bodi a explicat apoi și a dat de înțeles faptul că Bianca îl suspectează mereu de infidelitate. „În momentul în care noi doi ne confruntăm e ceva super exploziv. Certurile astea nu duc undeva ok pentru că si ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, calatoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora.

Eu incerc sa o inteleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu inseamna că le fac tot timpul”.