Codin Maticiuc și BRomania s-au sărutat pasional în filmul Miami Bici! Mărturisiri picante de pe platourile de filmare: “Au fost vreo 5 duble”

Publicat: 17/02/2020 | 14:57

A mai rămas puțin timp până la lansarea filmului “Miami Bici” în care Codin Maticiuc și Matei Dima, alias BRomania, joacă roluri principale! În comedia savuroasă, cei doi actori se sărută pasional și, fiind provocați în cadrul unui interviu oferit de curând, au făcut mărturisiri picante despre experiențele trăite pe platourile de filmare. Ei au vorbit și despre scena intimă pentru care au tras cel puțin cinci duble, conform propriilor declarații. Pelicula a fost realizată în regia lui Jesús del Cerro, cel responsabil și de serialul-fenomen “Vlad”.

Citește și: Când apare filmul Miami Bici în România și unde îl poți vedea

Sărut pasional între Codin Maticiuc și BRomania în filmul “Miami Bici”

Codin Maticiuc și BRomania au fost luați la întrebări de Dorian Popa în cel mai nou episod de vlog pe care acesta l-a urcat pe canalul lui de YouTube, denumit “MI-AM LUAT FERRARI CA’N MIAMI… BICI !!”. Cunoscutul cântăreț și-a dorit să afle totul despre scena sărutului pasional pe care cei doi actori au filmat-o în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Imagini explozive: BRomania, filmat în timp ce se săruta cu un bărbat pe gură

“Bă, sunteți conștienți că cine va merge în cinema – și cred că toată România va fi acolo – să vadă filmul ăsta, va vedea această secvență, care… bă, durează! Adică… noi nu-i dăm play acum, dar ea durează! Și e pasională!”, a spus Dorian Popa.

“E lungă”, a intervenit Codin Maticiuc.

BRomania a visat scena sărutului cu actorul Codin Maticiuc pentru “Miami Bici”

Înainte să dezvăluie câte duble s-au tras pentru această scenă intimă dintre ei, BRomania a spus cu sinceritate că, de fapt, el a venit cu această propunere a sărutului dintre el și Codin Maticiuc… Și asta după ce a visat acest moment.

“Explicați! Spuneți-ne un singur lucru picant! Câte duble ați tras?”, i-a întrebat Dorian Popa pe protagoniștii filmului “Miami Bici”.

“O să vă zic cum a fost. Chestia asta, eu am visat-o, fără caterincă! Deci, acum nu…”, a mărturisit Matei Dima.

“Deci… a visat-o frate!”, a reacționat Codin Maticiuc.

“Dar nu am visat-o, că mi-am dorit-o… Am visat-o, m-am trezit cu ea și am zis: «Trebuie să se întâmple chestia asta în film»”, a completat BRomania.

“Cosmar să ai?”, a spus Codin Maticiuc.

“Băi, fiți atenți! Eu apreciez tehnica asta cu devierea subiectului prin multă vorbărie! Câte duble ați tras? Domnule regizor, domnule producător”, a insistat Dorian Popa.

“Cinci! Multe…”, a răspuns Codin Maticiuc.

Citește și: Codin Maticiuc oferă o vacanță gratis la… Miami! Ce trebuie să faceți pentru a câștiga sejurul

“Au fost vreo cinci”, a afirmat Matei Dima.

“În premieră mondială: cinci săruturi în «Miami bici» până a ieșit această superbitate, Johnule!”, a subliniat Dorian Popa.

“Vreau să se noteze că eu aveam o apă de gură, pe care o foloseam în permanență și îl obligam și pe el. Aveam pe bune o apă de gură”, a dezvăluit Codin Maticiuc.

“Hai să-ți zic eu ce a fost cel mai tare! Cel mai tare a fost că eu când i-am propus ideea, el a zis: «Bă, eu ‘all in’ mă bag! Trebuie să facem filmul, în facem!» și eu eram: «Bă, nu chiar ‘all in’! Hai să vedem». Dar la a patra dublă, mi-a zis: «Bă, eu nu prea mai pot!». I-am spus: «Bă, nu știu ce să zic, hai să iasă, că i-am zis și lui Jesús (n.r.: regizorul filmului ‘Miami Bici’). Hai să iasă cadrul ăsta, că parcă… »”, a declarat Matei Dima.

Ulterior, carismaticul artist a mai oferit o dezvăluire picantă despre Codin Maticiuc: “Are gust metalic”. Surprins, acesta din urmă a întrebat: “Cine, eu?”. Iar BRomania l-a asigurat că despre el este vorba. “Da, tu”, a răspuns Matei Dima.

Citește și: Primele imagini cu fabulosul iaht al miliardarei Aneta de la Miami

“Maimi Bici”, o comedia savuroasă în regia lui Jesus del Cerro

“Maimi Bici” este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii ca să își trăiască attâ “Visul american”, cât și visul românesc: acela de a îmbogăți peste noapte. Odată ajunși peste Ocean, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă ca să supraviețuiască în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.