Codin Maticiuc, rugat să împrumute cu 50.000 de euro un concurent de la MasterChef. Motivul este fabulos!

Publicat: 12/06/2020 | 08:36

Codin Maticiuc este un cunoscut om de afaceri, iar actele caritabile pe care le-a făcut de-a lungul timpului nu mai reprezintă pentru nimeni o surpriză. Este, din păcate pentru el, asaltat de foarte mulți oameni care îi solicită ajutorul. Patriciu Emilian Bodiu, un concurent de la MasterChef, este ultimul care și-a încercat norocul.

(NU RATA: PRIMA IMAGINE CU IUBITA SECRETĂ, CARE L-A FĂCUT TĂTIC PE CODIN MATICIUC)

Recent, Codin Maticiuc a avut surpriza să constate că un tânăr îi solicită ajutorul. Dorea 50.000 de euro pentru a-și îndeplini visul, acela de a avea un truck street-food. I-a scris fără nicio jenă omului de afaceri și a așteptat răspunsul. Unul pe măsură, pe care vi-l prezentăm în exclusivitate. De precizat că persoana care a cerut ajutorul este concurent la MasterChef.

Codin Maticiuc
Discuția dintre Codin Maticiuc și concurentul de la MasterChef

”Nu excludem căsătoria!”

Codin Maticiuc a surprins pe toată lumea atunci când  a anunțat că va deveni tătic, mai ales că nu se știa cine este iubita lui, preferând să o țină departe de lumina reflectoarelor. Actorul a vorbit despre femeia care i-a dăruit o fetiță la începutul lunii aprilie și a mărturisit că nu o va lua de soție, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie, dar că nu exclude definitiv această idee.

(VEZI ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, DAUNĂ DE 100.000 € DE ZIUA LUI)

Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc pentru  revistă din România.