Codin Maticiuc, gest impresionat! Oferă 3.500 de euro și un apartament unui medic infectat cu COVID-19. “Treaba mea cum fac! Să mă aresteze pentru asta…”

Publicat: 06/04/2020 | 13:51

Codin Maticiuc este alături de cadrele medicale care, în această perioadă, luptă împotriva coronavirusului. Impresionat de situația din spitalele din România, celebrul om de afaceri a anunțat, prin intermediul contului personal de socializare, că va oferi 3.500 de euro și un apartament unui medic care a fost infectat cu COVID-19, care are nevoie de sprijin în plină criză pandemică.

VEZI AICI: VEDETELE #STAUACASĂ, DAR SUNT #CUVOI (I). ALEX VELEA, CODIN MATICIUC, ANDREEA BĂLAN, ANDREEA ANTONESCU ȘI FUEGO VĂ DAU REȚETE ÎMPOTRIVA PLICTISELII

În continuare, vă redăm mesajul integral postat de Codin Maticiuc pe Facebook.

Oameni buni, m-am tot gândit cu ce sa ajut. Aș putea să fac următoarele: să mă ocup eu de un doctor sau asistentă aflată în lupta cu coronavirusul din București.

După cum urmează:

1. Apartament la dispoziție pentru izolarea lui sau (după caz) a familiei lui. Sa păstreze cadrul medical locuința care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru.

2. Mă angajez să cumpăr măști și orice echipament îi mai este necesar pentru orice perioadă necesară. De câte ori intră în tura de gardă să-mi spună și eu sa mă întrebuințez. Treaba mea cum fac.

3. 500 de euro pe lună de la mine pentru câte luni e nevoie și cât timp coronavirus e prezent ca amenințare. Da, probabil că la negru, nu știu cum îi pot plăti legal. Să mă aresteze pentru asta…

Rog cadrele medicale din București care vor să-mi scrie. Voi alege un om lângă care voi rămâne perioada asta. Cum voi alege? Habar n-am. Cum aleg și cazurile în care mă implic din miile de cereri de ajutor. Ceva îmi sare în ochi, ghidat de o forță divină poate”, este mesajul postat de Codin Maticiuc pe Facebook.

NU RATA: SONDAJ DE OPINIE. CE CRED ROMÂNII DESPRE CORONAVIRUS ÎN PLINĂ PANDEMIE. TU CE PĂRERE AI DESPRE COVID-19? A FOST CREAT ÎN LABORATOR SAU NU?

Apel către oamenii de afaceri din România. “Băi, barosanilor…”

În continuare, Codin Maticiuc îi sfătuiește și pe ceilalți oameni de afaceri din România să-i urmeze exemplul.

Rog pe acei dintre voi care vă permiteți (băi, barosanilor, vă știu care sunteți!) să puneți umărul și să faceți la fel. VĂ ROG pe voi să dați share și să facem viral asta. Dacă fiecare om care își permite susține un medic în vremurile astea eu zic că e bine„, a încheiat Codin Maticiuc.