Codin Maticiuc, gest impresionant! Oferă sprijin financiar pentru cei din linia întâi: „500 de euro pe lună, cazare și materiale de protecție„

Publicat: 20/04/2020 | 17:37

Codin Maticiuc s-a alăturat lupei împotriva virusului COVId-19. Recent, a postat pe rețelele de socializare un anunț în care spunea că vrea să îi susțină pe cei din lina întâi. Acesta s-a oferit să sprijine financiar mai multe cadre medicale, în semn de recunoștință pentru eforturile pe care le depun și sacrificiul pe care îl fac.

Codin Maticiuc oferea pentru cei care au nevoie 500 de euro pe lună, un apartament în care beneficiarul să poată sta izolat de familie și echipamente de protecție. Inițiativei vedetei i s-au alăturat și alți oameni și astfel au reușit să ofere cazare pentru mai multe cadre medicale. (CITEȘTE ȘI: MATEI DIMA, DECIZIE IMPORTANTĂ DUPĂ SUCCESUL FILMULUI “MIAMI BICI” ÎN CARE A JUCAT ALĂTURI DE CODIN MATICIUC! FACE O COMEDIE ÎMPREUNĂ CU MICUTZU)

Recent, Codin Maticiuc a făcut public cazul unei  asistente medicale, de la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, care s-a bucurat de ajutorul primit. Femeie are 67 de ani și continuă să lupte în linia întâi. (VEZI ȘI: MARIAN GODINĂ A SPUS ADEVĂRUL DESPRE CODIN MATICIUC! MESAJUL PENTRU ACTORUL DIN MIAMI BICI: “S#&I $#*@, MĂ!”)

Mesajul meu de Paști

Salut. Am scris acum câteva zile că propun ca fiecare dintre noi care își permite sa ajute un medic zilele astea. Eu ofeream 500 de euro pe lună, aceste luni de pandemie, cazare pentru a se putea izola de familie și a putea sa continue sa lucreze și ma ofeream să mă ocup de achiziționarea de materiale de protecție.

A durat ceva până să găsesc cazurile. De cazări au beneficiat mai mulți pentru că mi s-au alăturat și alți oameni aici pe Facebook și am putut oferi mai multe apartamente…

Am hotărât ca doamna care sa beneficieze de bani sa fie doamna Lucica Enache, Asistent medical principal radiolog, Secția Radiologie UPU, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni.

Doamna are 67 de ani, a amânat cât a putut pensionarea și se va pensiona în august probabil când vom fi scăpat de vârful pandemiei. Ma bucur sa îi fac ultimele luni de muncă mai plăcute fiind mai bine plătite. Sărbători fericite, doamnă.

Sărbători fericite și vouă, tuturor. Sănătate și Hristos a înviat!„ a scris Codin pe pagina personală de Facebook.