Codin Maticiuc a fost „arestat la domiciliu” de Sărbători: ”N-am avut altă soluție!”

Publicat: 04/01/2020 | 22:27

De Sărbători, cel mai renumit clubolog din showbiz-ul autohton a fost ”arestat la domiciliu”. După ce a devenit tătic, Codin Maticiuc și-a reevaluat prioritățile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile sale savuroase. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL DATOR VÂNDUT LA STAT A CHEFUIT DE REVELION CA BAȘTANII) 

De când a apărut Smaranda în viața lui, Codin Maticiuc trăiește cele mai frumoase momente. Celebrul afacerist, care s-a făcut remarcat prin apetitul de distracție pe care l-a etalat în cluburile de fițe de la mare, dar și din stațiunile montane, se pare că s-a schimbat radical. (NU RATA: ANDREEA MARIN & IUBITUL S-AU SĂRUTAT ȘI AU DANSAT ”OBRAZNIC” ÎNTR-UN CLUB DIN BRAȘOV!)

„A trebuit să stau în țară, ca să fiu cu fetele mele”

De Sărbători, Codin Maticiuc  a fost ”arestat la domiciliu”. Și asta pentru că, a explicat el, a preferat să stea alături de familie și de fiica lui.

”N-am avut altă soluție. Toată vacanța de iarnă s-a modificat. Eu eram obișnuit cu vacanțele lungi pe care le petreceam departe de România, Miami sau alte locuri exotice. Dar acum a trebuit să stau în țară, ca să fiu cu fetele mele.

N-am vrut să plec fără micuță și nici să o iau cu mine pentru că e prea mică și nu înțelege mai nimic dintr-o excursie și în plus m-am gândit că o să răcească prin aeroport. Nu a înțeles prea mult magia sărbătorilor, dar s-a mirat când am făcut bradul”, a mărturisit Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Codin Maticiuc, topit după fetița lui

”Nu excludem căsătoria”

Codin Maticiuc a surprins pe toată lumea atunci când  a anunțat că va deveni tătic, mai ales că nu se știa cine este iubita lui, preferând să o țină departe de lumina reflectoarelor. Actorul a vorbit despre femeia care îi va dărui o fetiță la începutul lunii aprilie și a mărturisit că nu o va lua de soție, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie, dar că nu exclude definitiv această idee. (NU RATA: JURĂMÂNTUL PE CARE ULTIMA IUBITĂ I L-A FĂCUT LUI CORNEL GALEȘ)

„Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?, a declarat Codin Maticiuc pentru o revistă din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)