Cod roșu de silicoane la mall! Cum s-au văzut de aproape

Publicat: 24/06/2021 | 23:56

Gala Summer Fashion revine în forță, după o perioadă grea pentru toată omenirea: pandemia de coronavirus! Astfel, miercuri seara, toate vedetele din showbiz, și nu numai, s-au strâns la Mall Veranda, unde au ”semnat” la evenimentul organizat cum nu se poate mai bine, ca de obicei, de altfel, de Manifesto Events&PR şi Alin Gălăţescu. Ținutele au ”luat” ochii celor peste 300 de curioși care au admirat creațiile de modă ale unor cunoscuți designeri români. Iar vedetele au făcut deliciul publicului, sigur, unele mai mult decât altele. Cel puțin cele care nu au purtat sutien, iar priveliștea a fost de neuitat. Ce mai, Cod roșu de silicoane! CANCAN.RO are imaginile de excepție și vi le prezintă, în exclusivitate.

Dornice de o ”mică adunare” s-au dovedit a fi vedetele din showbiz, iar gala de miercuri a picat la fix pentru a-și arăta ținutele croite ca la carte. Spectaculos a fost show-ul, iar jurnaliştii, bloggerii de modă, artiștii şi iubitorii de frumos au putut admira cele mai recente colecţii ale unor designeri consacraţi pe plan național, dar şi internaţional. Dar să trecem la fapte! Imaginile obținute de paparazzii CANCAN.RO sunt savuroase.

(CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE ÎȘI „CONTROLEAZĂ” BUSTUL ÎN PUBLIC)

Elena Ionescu a acaparat multe priviri la Gala Summer Fashion, de miercuri seara, de la Mall Veranda

Cod roșu de silicoane! Cum s-au văzut vedetele de aproape

Unele dintre vedete, fără sutien, au făcut deliciul publicului. S-au tras în poze, scoțând în evidență bustul siliconat sau nu și s-au impus imediat ce au apărut în fața blitz-urilor. Andreea Antonescu, Oana Roman, care a venit la gală alături de Marius Elisei, Elena Ionescu, Crina Abrudan, DJ Harra sau Nicole Cherry au ”acaparat” asistența prin ținutele lor, dar și prin felul în care au pășit, elegant, cu surâsul pe buze.

(NU RATA: TOP 40 SEXY-VEDETE CARE NU POARTĂ SUTIEN PE STRADĂ)

Evenimentul hibrid, transmis și online, a fost prezentat de celebra Cosmina Păsărin, care s-a remarcat și ea prin ținută și prin felul în care a scos în evidență și cel mai mic amănunt. Trei ore a ținut prezentarea mult așteptată, dar care s-a supus regulilor impuse de autorități: s-a intrat ori cu dovada testului anti-COVID la zi, ori a vaccinului. Dar să trecem la fapte, imaginile savuroase au cuvântul!