Cod roșu de furtuni în România. Care sunt localitățile vizate

Publicat: 10/06/2020 | 14:51

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat o alertă cod roșu de furtuni în România, vizate fiind mai multe localități din județul Bacău.

VEZI AICI: TEMPERATURI ANORMALE, ÎN LUNA MAI. INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DE LA METEOROLOGI

Dărmănești, Oituz și Slănic-Moldova sunt localitățile unde vor veni ploi torențiale ce vor cumula 40…50 l/mp, grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice și vijelie, potrivit antena3.ro.

Până la 14.30, este cod portocaliu în mai multe zone din județul Neamţ, cu ploi torențiale ce vor cumula 35…45 l/mp, grindină de dimensiuni mici și medii, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie.

Cum va fi vremea astăzi, în Capitală

În București, astăzi se va înregistra caniculă, iar maxima zilei va fi de 30 de grade Celsius și se va semnala la orele 15, respectiv 16. Spre seară este possibil să se înregistreze furtuni de scurtă durată, însoțite de ploi abundente și descărcări electrice, precum și intensificări moderate ale vântului.

NU RATA: ANUNȚ TERIBIL AL METEOROLOGILOR! EUROPA VA FI LOVITĂ DE UN VAL DE AER POLAR: “VA AVEA LOC UN HAOS METEOROLOGIC”

Și noaptea va fi una destul de călduroasă. Potrivit informațiilor oferite de meteorologi, în Capitală, minima va fi de 23 de grade și se va înregistra la ora 23.