Coco, un tânăr de 19 ani din Iași, s-a sinucis în cămin. Drama prin care trecea

Publicat: 08/12/2020 | 11:43

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis înfigându-și un cuțit în inimă într-un cămin din Iași. Familia și apropiații sunt în stare de șoc după aflarea veștii. Coco, însă, ar fi trecut printr-o adevărată dramă în ultimul timp.

În ziua fatidică, tânărul și-a văzut iubita în compania a doi băieți. Mânat de gelozie, Coco a răbufnit și s-a luat la ceartă cu cei care o însoțeau pe tânără. Ulterior, acesta s-a dus în cămin unde a consumat băuturi alcoolice alături de câțiva prieteni. La un moment dat, când amicii lui nu erau atenți, Coco a luat un cuțit și și l-a înfipt în piept.

Rănit, ar fi mers la ușa fostei sale iubite și ar fi cerut ajutor. Tânăra a fost cea care a sunat la 112 și a cerut ajutor. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața. În mediul online, zeci de prieteni de-ai tânărului au postat mesaje. Iubita lui Coco a fost amenințată, acuzând-o pe fată. Într-un final, însă, s-a aflat adevărul.

Tânăra s-ar fi despărțit de Coco în urmă cu ceva timp, iar el încă avea sentimente pentru ea, potrivit bzi.ro. Nu ar fi putut să treacă peste despărțire, motiv pentru care ar fi recurs și la gestul extrem. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă.