„Coastele sunt organele care…” Alex Velea s-a făcut de râs la Asia Express, încercând să ajute la teme un elev din Filipine

Publicat: 26/02/2020 | 08:34

Competiția Asia Express devine tot mai dură, de la un episod la altul. Vedetele sunt puse în mare dificultate și nu este de mirare că uneori simt că ajung la capătul puterilor. Cu toate acestea, Asia Express nu este numai despre lucruri rele, ci și despre lucruri amuzante, iar protagoniștii sunt, desigur, cei care s-au încumetat să facă față competiției. 

Alex Velea și Mario Fresh au venit în Asia Express pentru a-și testa limitele, dar și pentru a câștiga marele premiu. Și, dacă tot vorbim de limite, competiția nu este numai despre rezistență fizică, este și despre intelect! Alex Velea a simit asta pe propria piele, atunci când, drept probă, a avut de ajutat un copil la teme. Domeniul: anatomie! Deși părea simplu, iubitul Antoniei a dat-o în bară și s-a cam făcut de râs, fie vorba între noi. În momentul în care s-a pus pe treabă, Alex Velea a spus că…coastele sunt organe!

„Tu ești Ronnie? Trebuie să facem niște teme azi. Ronnie, vino aici cu temele. Deci, coastele sunt organele care protejează…La prima ar fi…La prima întrebare, răspunsul corect este: coastele.
Poți să citești? Haide, Ronnie…” i-a spus iubitul Antoniei, copilului pe care a trebuit să-l ajute la teme. Cu toate acestea, într-un final, totul a decurs bine, iar el și Mario Fresh au rămas profund impresionați de condițiile grele în care trăia familia respectivă.

„Mi-am adus aminte de copiii mei, m-am gândit ce norocoși sunt că s-au născut într-o familie așa, mi-am dorit ca viitorul lor să fie unul frumos. M-am bucurat că Dumnezeu ne-a născut în altă parte a lumii și ne-a oferit ce ne-a oferit.
Nu am putut să fac mai mult de atât…” a mai punctat Alex Velea, vizibil emoționat.