Clipe teribile pentru Florin Salam! A fost amenințat cu moartea: ”E ultima zi!”

Publicat: 22/06/2020 | 09:07

Florin Salam nu traversează deloc o perioadă de liniște, și nu e din cauza coronavirusului. Manelistul traversează clipe teribile, fiind amenințat cu moartea. ”E ultima ta zi”, i s-a transmis cânărețului.

CITEȘTE ȘI: CUMNATUL LUI FLORIN SALAM, PROBLEME CU AUTORITĂȚILE! CE ACUZAȚII I S-AU ADUS ALBANEZULUI

Rudele fostei soții, Fănica, răpusă de cancer în urmă cu peste zece ani, au sărit la gâtul lui Florin Salam și l-au amenințat. Chiar fostul cumnat, fratele Fănicăi, i-a transmis că zilele îi sunt numărate. Totul a pornit de la faptul că manelistul nu l-a mai ajutat și că, susține el, a preferat să se ocupe de afaceri pe care el le-a denumit ilegale și asupra cărora susține că are dovezi și că ar intra în sfera penalului.

Florin Salam a fost amenințat cu moartea

Astfel, a făcut un live în care a spus totul. Și în care l-a amenințat cu moartea pe Florin Salam. A dezvăluit că nu mai vrea să ascundă ilegalitățile pe care le-a făcut la certinta lui Florin Salam, nimeni altul decât cel care i-a fost cumnat și care și-a jelit soția atunci când crunta boală a luat-o de lângă el. Pe lângă asta, fostul cumnat l-a amenințat chiar cu moartea pe Salam și a mai spus că a semnat cu o televiziune unde va dezvălui toate nenorocirile pe care le-ar face manelistul pe care vrea să-l ”înfunde”.

VEZI AICI AMENINȚĂRILE FOSTULUI CUMNAT

”Ai auzit ce melodie e? Ai auzit ce a spus? Orice om, oricine ar fi, are o ultimă zi! Asta e ziua lui Florin Salam, a lui Fabian și a lui soră-sa! (…) Eu  nu pot să îi mai spun cumnat, niciodată în viața mea. Că a făcut rău copiilor mei! (…) Dacă Florin Salam e lângă tine spune-i așa: Eu sunt Gâlă, cumnatul lui, fostul cumnat al lui, ți-l pun lângă Fănica. De luni încolo, începe războiul, numai adevăruri. O să îl distrug”, a spus fostul cumnat al lui Florin Salam.

NU RATA: FOSTA SOACRA A LUI FLORIN SALAM ÎL ÎNVINOVĂȚEȘTE PENTRU MOARTEA FĂNICĂI. ACUZAȚII GRAVE: ”CÂND O SĂ SE ȘTIE CE A FĂCUT, N-O SĂ-L MAI APLAUDE NIMENI”

Și nu e totul. Omul, care după cum se poate observa lesne dăduse pe gât niște păhărele, a amenințat-o și pe Roxana Dobre. Spune că nu i-ar fi fost fidelă lui Salam și că el are dovada! A spus că a văzut-o în ipostaze  nu tocmai onorante, în Turcia, pe când ”spărgea” nu mai puțin de 40.000 de euro.