Clipe de panică în Sectorul 6! Un tramvai a fost cuprins de flăcări

Publicat: 28/04/2021 | 07:27

Au fost momente de panică în Sectorul 6 al Capitalei. Marți seară un tramvai a luat foc. Călătorii tramvaiului 41 au observat că de sub tren a început să iasă un nor gros de fum, iar apoi au apărut și flăcările.

Întreg incidentul a avut loc marți sară, într-un tren care circula pe linia 41, spre Piața Presei. Cei care pentru prima dată au observat că ceva nu este în regulă au fost călătorii. Aceștia au văzut că de sub tramvai iese mult fum, ba chiar și flăcări. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU ÎN SECȚIA DE ORTOPEDIE A SPITALULUI MUNICIPAL BACĂU)

Vatmanul  a oprit imediat vehiculul și a sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor. Ulterior angajatul STB, împreună cu câțiva martori, au reușit să stingă flăcările folosind stingătoarele din tramvai.

Înainte de a ajunge echipajele de pompieri, cei prezenți au reușit să neutralizeze focul.  În urma incidentului nimeni nu a fost rănit și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tramvaiul a fost decuplat de la alimentarea cu energie electrica și a fost remorcat cu ajutorul unui utilaj special. Pentru un timp traficul pe linia 41 a fost blocată pe Şoseaua Virtuții, în staţia Uverturii, pe sensul spre Piaţa Presei.

(VEZI ȘI: INCENDIU PUTERNIC LA O CABANĂ DIN CLUJ! O FEMEIE A ARS DE VIE. OPERAȚIUNILE DE STINGERE AU DURAT MAI BINE DE TREI ORE)

 

 

Sursa foto: Captură Digi24