Clipe de infern în Prahova! O mașină și două garaje s-au făcut scrum în urma unui incendiu devastator

Publicat: 22/04/2020 | 15:12

Clipe de infern și panic în această dimineață în localitatea Brazi din județul Prahova. Oamenii s-au trezit după ce au simțit miros puternic de fum. Un garaj care se afla în apropierea unor case și blocuri a fost cuprins de flăcări uriașe. Focul s-a extins extrem de repede și a distrus două garaje și un autoturism.

Citește și: Șefii Poliției din România, declarații despre cazul bărbatului împușcat în București de un agent care a intervenit la incident

O mașină și două garaje s-au făcut scrum în urma unui incendiu devastator

Potrivit informaților oficiale, incendiul a izbucnit în jurul orei 03:09 în localitatea Brazi. Pompierii au ajuns la fața locului cu trei echipaje de intervenție pentru stingerea incendiului care, între timp, s-a extins și la al doilea garaj, dar și la un autoturism. Misiunea salvatorilor a fost una extrem de dificilă.

Află și: Scandal imens la un mare institut de psihiatrie. Asistentele și doctorițele, filmate pe ascuns când se schimbau

Flăcările imense au degajat o cantitate mare de fum, iar locatarii din zonă au tras o sperietură groaznică. Pompierii au reușit în cele din urmă să stingă incendiul.
Din primele verificări, focul a izbucnit din cauza unor utilaje sau alte aparate ori consumatori electrici cu defecțiuni.