Clipe de coșmar pentru Nadine, mama lui Neymar. Iubitul ei a fost la un pas să moară. FOTO

Publicat: 08/12/2020 | 13:45

Nadine, mama atacantului de la PSG, Neymar, a trecut prin clipe de coșmar, în timp ce se afla în vacanță alături de Tiago, iubitul ei mai tânăr.

Deși s-au dus în Calcun, Mexic, să se relaxeze, escapa lor s-a transformat instantaneu într-un coșmar. Se pare că tânărul a fost bătut cu bestialitate și înjunghiat, potrivit celor transmise de el pe filmare.

Citește și: După ce a bătut de unul singur United, Neymar jr. l-a cerut pe Messi la PSG: „Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să fiu cu el!”

Totul a început într-un restaurant

În timp ce se aflau într-un restaurant, tânărul a fost aproape de moarte deși nu făcuse nimic. Tiago susține faptul că a fost atacat de trei bărbați, iar unul dintre aceștia a venit direct la el și l-a înjunghiat.

„Aproape am murit pentru ceva ce nu am făcut. Am ajuns la restaurant și am cerut o farfurie cu friptura. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu am facut nimic, însa nu m-au lăsat sa răman”, a spus el .

Tiago este rănit

Tiago și Diane sunt împreună din 2019

Tiago și Nadine formează un cuplu de la începutul anului trecut, iar povestea lor de dragoste este una una ieșită din comun. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori până la momentul actual, iar de curând toată lumea știe că și-au spus adio definitiv. Însă, se pare că s-au răzgândit.