Clipe de coșmar pentru Fulgy! A fost arestat în Thailanda: ”Țipa, țipa, țipa!”

Publicat: 13/05/2021 | 22:50

Manole Dan Constantin Fulgeraș, cunoscut drept Fulgy, a trecut prin momente de panică în Thailanda! A ajuns chiar în arest, pentru zece ore. Experiența prin care a trecut fiul Clejanilor a fost traumatizantă. Totul s-a petrecut într-o vacanță pe care și-o dorea de vis.

Fulgy a povestit cum a întâmpinat mari problem în timpul unei vacanțe în Thailanda. A intrat într-o altercație cu un taximetrist, după ce bărbatul a încercat să le ceară mai mulți bani de la o cursă în care Fulgy a fost ”plimbat”. Mai mult, băiatul Clejanilor ar fi fost închis în mașină, iar el a devenit violent. „Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute și-a acoperit aparatul și în loc de 10 euro cât era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a închis în mașină, iar eu cu persoana cu care eram am rămas blocați. El s-a dus la recepție și țipa că nu-i plătim. Eu am deschis blocajul și m-am dus peste el. Țipa, țipa, țipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru că a ridicat tonul și s-a dat spre mine. I-am dat mare palmă și a leșinat, 5 secunde nu a fost conștient”, a declarat Fulgy, pentru un post de televiziune. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DIN CLEJANI, DEZVĂLUIRI DE SENZAȚIE. ARTISTA A FURAT BANI DE LA PROPRIUL SOȚ: „LUAM CU FULGY ȘI MERGEAM LA MALL SĂ NE FACEM PLĂCERILE”)

Clipe de coșmar pentru Fulgy! A fost arestat în Thailanda: ”Țipa, țipa, țipa!”

Fulgy avea să fie arestat pentru 10 ore într-o secție din Thailanda. Pentru a putea avea din nou pașaportul și pentru a se întoarce acasă, a plătiti 15.000 de euro. „Panică recepționera, panică persoana respectivă. Le-am zis să se liniștească, pentru că nu mai fac nimic mai rău de atât. Omul s-a dus la Poliție și mi-a făcut plângere. El a zis că necesită spitalizare. Calvar câteva zile. Am stat arestat 10 ore în secție. Am băut apă din același pahar cu toată lumea. Am văzut oameni în lanțuri, am zis că gata… intru la pușcărie. (NU RATA: CUM A REUȘIT FULGY SĂ SCAPE DE PĂCATE. ARTISTUL MĂRTURISEȘTE: „IUBIREA M-A SALVAT!”)

Stai arestat 8 ore, după aceea te trimite la hotel. Am luat pastile să dorm, că îmi venea să mă întorc pe jos în România. Pașaportul meu era la ei, iar omul acela mi-a zis că mă duc la pușcărie. Am avut noroc că am dat de un șofer de acolo care m-a ajutat. (…) Mi-a dat pașaportul înapoi și am plătit 15.000 de euro cash, iar el mi-a dat o hârtie ca și cum am plătit o amendă”, a mai dezvăluit băiatul Clejanilor.